Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

NeZ0r

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: NeZ0r

Nick Administratora, który banował: Zabsong

Długość bana: 2 tygodnie

Kiedy to się stało?: 17 lipca rano

Opis sytuacji: Kopałem w netherze debrisy na Xrayu (nie wiedziałem, że jest to nielegalne). Jestem Litwinem i słabo ogarniam polski. 

Realcraft jest moim ulubionym serwerem, gdyż tworzą go ludzie z pasją. 

Bardzo, przepraszam i sytuacja już się nie powtórzy. 

Poprosiłem kolegę by mi napisał odwołanie. 

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę 

NeZ0r 

Screen bana:

Screenshot_20230618_102246_PojavLauncher (Minecraft Java Edition for Android).jpg

• Superka 1

Zła nazwa tematu.

Cóż że jesteś Litwinem, musisz znać taryfikator i od czego jest tłumacz?. A poza tym to chyba x-ray jest najbardziej oczywistym cheatem i było spróbować samemu napisać odwołanie informując że nie jesteś z polski i mogą być błędy ;)).

To tyle odemnie i uważam że długość bana jest odpowiednia ale ewentualnie skrócenie go o 5 dni patrząc że nie jesteś z polski?

• Nie ośmieszaj się 1

Apeluję o redukcję kary do minimum, gracz jest bezkonfliktowy i spokojny. 

Korzystając z cheatów, robił to nieświadomie, nie najlepiej zna polski. 

Proszę, mieć jeszcze na wzgląd, iż gracz jest innej narodowości i jest to jego ulubiony serwer. 

PS Bądźcie empatyczni 🙂

Pozdrawiam serdecznie 

MasalaCzaj 

• Mrozi 1

Ogólnie zła data bo mamy czerwiec nie lipiec (ale może jakoś inaczej miechy są w twoim języku) kolega trochę chyba pomieszał fakty w takim razie jak to pisał jak i daty...co do samego odwołania no cóż mogę rzec. Jestem na nie. Na serwerze zazwyczaj są zabronione modyfikacje a xray w tym przypadku do kopania netherytu tym bardziej. Zabsong  wydał karę adekwatną do czynu.

• Superka 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Byłam na serwerze w czasie twojego sprawdzania, każdy gracz powinien znać regulamin serwera. Moim zdaniem kara jest słuszne nadana. Jestem na nie.

Pozdrawiam,

Milrna_PS4

Edytowane przez Milena_PS4
  • Superka 1

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

• HeadAdmin
HeadAdmin
W dniu 18.06.2023 o 10:03, NeZ0r napisał:

Kopałem w netherze debrisy na Xrayu (nie wiedziałem, że jest to nielegalne).

Po pierwsze niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności. Po drugie w trakcie sprawdzania nie dość, że wysłałem Ci listę niedozwolonych modyfikacji, to dokładnie poinformowałem Cię, że jesteś podejrzany o X-ray i, że jestem na 99% pewien, że go masz, i że na pewno go znajdę - tak też się stało. Miałeś wtedy okazję się przyznać, kara byłaby mniejsza, a i ja przy odwołaniu przychylniejszym okiem spojrzałbym na osobę błądzącą, ale szczerą, Ty nie dość, że chciałeś mnie oszukać usuwając x-raya to w odwołaniu piszesz o nieświadomości, co jest tak grubymi nićmi szyte, sorki ale ten txt jest na większości serwerów zakazany.

Jestem Litwinem i słabo ogarniam polski. 

Przed samym połączeniem kilka razy pytałem się czy wszystko jest dla Ciebie jasne. Jeżeli bałeś/wstydziłeś czy miałeś jakikolwiek inny powód do nie powiedzenia mi o tym, niestety tutaj jesteś sam sobie winien.

Realcraft jest moim ulubionym serwerem, gdyż tworzą go ludzie z pasją. 

Więc dlaczego cheatujesz i niszczysz zabawę innym graczom?

Biorąc pod uwagę niewątpliwą słuszność blokady, ale także fakt tego, że rzeczywiście jesteś osobą z zagranicy, nie odzywałeś się do mnie ze względu na bariery językowe, więc komunikacja była utrudniona i pomimo tego, że ze swojej strony dołożyłem wszelkich starań żeby być przejrzystym i zrozumiałym, gdybym zdawał sobie sprawę z tego że możesz mnie nie do końca rozumieć, wręcz męczyłbym Cię bardziej o przyznanie się do oszukiwania. W przypadku przyznania dostałbyś 5dni bana, dlatego też karę zmieniam na taką, jak za przyznanie. (czyli masz jeszcze 60h bana)

Jednocześnie informuję, iż w przypadku następnego przyłapania na oszukiwaniu, następna kara zostanie wydłużona o tyle, ile obecna jest skracana.

• Superka 2

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin
uMqzDLw.gif

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...