Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

UwUnikus3

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: UwUnikus
Nick Administratora, który banował: Zabsong
Długość bana: permamenty
Kiedy to się stało?: 13/06/2023
Opis sytuacji: Witam, chciałbym się odwołać od blokady permanentnej na moim koncie. Dostałem blokadę za ,,Wykorzystywanie multikont do czerpania korzyści" tylko jest taki problem ze ja żadnych multikont nie robiłem, mogę przesiądz na boga. Jeśli macie jakiś sposób aby to sprawdzic to zapraszam bardzo. Ja w ogóle nie wiem o co zostałem oskarżony bo ja nic nie wiem o tym dlaczego dostałem bana. Gdy wbiłem na teamspeak3 to zostało mi powiedziane tylko ze za takie hamstwo to na kolejnej edycji też sobie nie pogram i że pan Zabsong nie bedzie ze mną gadał. Jestem w stanie sie dogadać na ts3 jeśli byłaby taka możliwość. 🙂
Screen bana

Zrzut ekranu (138).png

• Dislike 1

• HeadAdmin
HeadAdmin
14 godzin temu, UwUnikus3 napisał:

żadnych multikont nie robiłem

Nie robiłeś, nie taki masz powód bana.

Ja w ogóle nie wiem o co zostałem oskarżony bo ja nic nie wiem o tym dlaczego dostałem bana.

Powód bana masz podany i doskonale wiesz, co oznacza. Jak nie potrafisz nawet przyznać się w odwołaniu co robiłeś (a dokładnie zdajesz sobie sprawę co robiłeś, w zmowie z drugim graczem zresztą), to jak oczekujesz, że osoba która to odwołanie będzie rozpatrywać i którą de facto właśnie okłamujesz przychyli się do Twojej prośby?

za takie hamstwo to na kolejnej edycji też sobie nie pogram

To nie pierwsza taka sytuacja z Waszym udziałem. Jak się robi i wykorzystuje kilkadziesiąt multikont to trzeba liczyć się z konsekwencjami.

15 godzin temu, UwUnikus3 napisał:

pan Zabsong nie bedzie ze mną gadał. Jestem w stanie sie dogadać na ts3

Już na ts3 byliście i udawaliście, że nic nie wiecie. Szkoda i mojego i Waszego czasu na zabawę w podchody dlatego zostaliście na forum odesłani. Tutaj też jak już wspomniałem nawet odwagi (albo co gorsze - świadomości) brakuje Ci do stwierdzenia co zrobiłeś i co było w tym złego.

Po braku jakiejkolwiek skruchy i próbach ściemniania widzę, że nie dość że blokada wydana prawidłowo, to jeszcze jej długość jest adekwatna.

• Superka 4

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

22 godziny temu, UwUnikus3 napisał:

Nick zbanowanego: UwUnikus
Nick Administratora, który banował: Zabsong
Długość bana: permamenty
Kiedy to się stało?: 13/06/2023
Opis sytuacji: Witam, chciałbym się odwołać od blokady permanentnej na moim koncie. Dostałem blokadę za ,,Wykorzystywanie multikont do czerpania korzyści" tylko jest taki problem ze ja żadnych multikont nie robiłem, mogę przesiądz na boga. Jeśli macie jakiś sposób aby to sprawdzic to zapraszam bardzo. Ja w ogóle nie wiem o co zostałem oskarżony bo ja nic nie wiem o tym dlaczego dostałem bana. Gdy wbiłem na teamspeak3 to zostało mi powiedziane tylko ze za takie hamstwo to na kolejnej edycji też sobie nie pogram i że pan Zabsong nie bedzie ze mną gadał. Jestem w stanie sie dogadać na ts3 jeśli byłaby taka możliwość. 🙂
Screen bana

Zrzut ekranu (138).png

Oszukałeś w bezczelny sposób administrację i próbowałeś się wybielić, jestem za odrzuceniem

Pozdrawiam serdecznie 

MasalaCzaj 

• XD 1

Ewidentnie do odrzucenia. 

Tak jak podsumował @zabsong.

Oszukiwanie administracji i próba wybielenia się nic nie da. 

Lepiej jest się przyznać, obiecać poprawę i okazać skruchę.

Lecz nie wiem czy w twoim przypadku to przyniesie efekty..

9d2836719b19632387349875a51429ae.jpg

• 2 tygodnie później...

Wszystko wskazuje na to, że wiedziałeś o tym całym zdarzeniu i jak nazwa wskazuje - czerpałeś z tego korzyści. Targ pełen magicznych kluczy, do tego na TS próbowaliście mi na początku wmówić, że ty i gr4bu się nie znacie (po czym sami przyznaliście się, że tak nie jest). Blokada na tej edycji zostaje, ponieważ nie akceptujemy takiego zachowania. Co do przyszłych blokad - jak do tego dojdzie, to wtedy się okaże, czy faktycznie Twój ban przejdzie na nową edycję czy nie.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...