Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zw3req_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Zw3req_
Nick Administratora, który banował: KrychamieczXD
Kiedy to się stało?: 10.06.23
Opis sytuacji: kupilem u mr_bober23 kopanie na bc i wykorzystalem to ze mial rzeczy na dzialce i go okradlem
Screen bana

Zrzut ekranu 2023-06-10 125021.png

Edytowane przez aversh
  • Dislike 1

• SModerator
SMod

Hej kumplu, ja Ci przypomnę, że za okradnięcie osoby jest ban, a bana masz aktualnie z powodem "Do wyjaśnienia Discord", nie za kradzież.
Wbij na discord, wyjaśnij co masz wyjaśnić i tyle.
Jak na razie, odwołanie do odrzucenia.

Edytowane przez Casp2115
  • Superka 3

Hej!

Dodałem cię do działki i przy mnie czytałeś regulamin w którym jest lub na ten moment było prosto napisane " zakaz prób kradzieży beacona i wszystkiego co jest na działce "
W tamtej chwili mój klient minecraft'a przestał odpowiadać i wyrzuciło mnie z serwera. Od samego początku wydawałeś mi się podejrzany i było widać, że coś kręciłeś stopowaniem czasu kopania co 3 minuty. Akurat kiedy kopałeś miałem mecz w innej grze więc jedynie spoglądałem na minecrafta i na to co robisz.
Wyjaśnij to wszystko na Discordzie serwera i zobaczymy jak sprawa sie potoczy 🙂.
Jestem za Odrzuceniem.

Pzdr bubr

• Superka 1

Formidable
Tu étais formidable, j'étais fort minable
Nous étions formidables

Jestem na nie. 

Fakt "dodajemy na własną odpowiedzialność" jednakże jeśli Bober jest pewny co do tego kto to zrobił a ty jako jedyny byłeś wtedy aktywny i dodany na działkę to wiadome jest kto to zrobił. W dodatku jak mówi @Casp2115 masz powód inny niż kradzież na działce a w swoim odwołaniu sam przyznajesz się do tej kradzieży 🫡

• Superka 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• Administrator
Admin

Sprawa już wyjaśniona, dlatego zamykam to odwołanie.

image.png

• Administrator
Admin
54lL87y.gif

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...