Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Deadline#1473

Rahim

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Deadline#1473 (ale zostalo ono zablokowane, wiec jesli zaakceptujecie, to podam te nowe) 
Nick Administratora, który banował: Krychamieczxd
Kiedy to się stało?: Gdzies w marcu
Opis sytuacji: Poprzez pewien czas współdziałałem z użytkownikiem o pseudonimie "michoociak", który zgłaszał innych graczy, a ja, nieodpowiedzialnie, śmiałem się z tego i włączałem się w negatywne zachowanie, używając obraźliwych słów wobec innych graczy. Nie zdawałem sobie sprawy, że to szkodzi serwerowi. Jednakże, teraz rozumiem, jakie to było niewłaściwe zachowanie z mojej strony, i zaprzestanę tego. Przyznaję, że to nie było najlepsze postępowanie, i bardzo wątpię, żeby się to powtórzyło. Chciałbym prosić o zdjęcie blokady, ponieważ chciałbym móc komunikować się z niektórymi użytkownikami, spędzającymi tu czas, oraz być na bieżąco z ogłoszeniami, abym nie przeoczył czegoś istotnego.
Screen bana: nie posiadam

• Like 1
  • Dislike 1

giphy (5).gif

Jestem na neutral, wyraziłeś skruchę, lecz upłynęło już trochę czasu od tego zdarzenia.

Góra o tym zadecyduje Mod+. 

Pozdrawiam serdecznie 

MasalaCzaj 

Edytowane przez MasalaCzaj
  • Skull 1
  • XD 2

6 godzin temu, MasalaCzaj napisał:

Jestem na neutral, wyraziłeś skruchę, lecz upłynęło już trochę czasu od tego zdarzenia.

Góra o tym zadecyduje Mod+. 

Pozdrawiam serdecznie 

MasalaCzaj 

nie rozumiem ani jednego slowa w twojej wiadomosci, ale jestem za

giphy (5).gif

W dniu 4.06.2023 o 15:03, Rahim napisał:

nie rozumiem ani jednego slowa w twojej wiadomosci, ale jestem za

Ja też nie rozumiem, Bo i jedno i drugie wskazuje na Unban. Ja jestem na TAK

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Admin

Z racji tego, że jestem Opiekunem Discord nie akceptuje na takie zachowanie na naszym serwerze discord. Twoje zachowanie było nieodpowiednie i moim zdaniem nie jest to jeszcze czas na zdjęcie Twojej blokady. W odwołaniu poruszyłeś nowy wątek o współpracy z michociaakiem, o którym nikt w administracji nie wiedział oraz nie poinformowałeś nikogo z administracji o tym, że michociaak zgłaszał graczy.

• Superka 2

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...