Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xPaulav
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xPaulav
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: Dziś
Opis sytuacji: Dostałam bana tak naprawdę za nic, nigdy nie miałam cheatów a na pvp nawet nie gram chyba że randomtp. Usuneliście mi prawdopodobnie działke którą budowałam długo i zaczełam sie rozwijać. Jest mi troche szkoda bo serwer jest jednym z moich ulubionych ale ma bardzo słaby antycheat. Mam nadzieje że to naprawicie. Nie wiem jak mam wam udowodnić
Screen bana: -

• Superka 2

Jestem neutralny.
Nie przedstawiłeś żadnych dobrych argumentów, a samo "
Dostałam bana tak naprawdę za nic, nigdy nie miałam cheatów" nic nie mówi.
Skoro zostałeś zbanowany za cheaty, które najprawdopodoniej posiadałeś skoro dostałeś bana to są liche szanse na zdjęcie blokady. 

Chyba, że nie miałeś żadnych niedozwolonych modyfikacji to moim zdaniem w takiej sytuacji administracja mogłaby dać Tobie szansę zdjęcia blokady poprzez sprawdzenie w celu wykrycia cheatów, których rzekomo nie miałeś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...