Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kilkakrotne wybieranie numeru lotto

Kacperrro15

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): KacperON15
Propozycja dotyczy (tytuł): Kilkakrotne wybieranie numeru lotto.
Opis propozycji: Chodziłoby o to, że wprowadzono by kupony lotto gdzie można by zaznaczać więcej niż 1 numer. Dla przykładu za 12k byłby kupon na 2 numery, za 25k na 3 numery, a za 40k na 4 numery. Byłoby to fajne, gdyż zwiększałoby to szanse na wygraną bo obecnie ta szansa wynosi 1:13 czyli jakieś niecałe 8%, a w przypadku użycia kuponu na 4 numery prawdopodobieństwo wygranej wyniosłoby 32%. I nie spowodowałoby to natychmiastowego wzbogacenia się graczy(co jest plusem), gdyż taki kupon na 4 numery kosztowałby 40k a i tak szansa wtedy to 32%, czyli nadal niezbyt dużo. Urozmaiciłoby to rozgrywkę i byłaby zasada że albo ryzykujesz albo nie, bo teraz ryzyko 5k to jest jest znikome, przez co podczas losowania byłoby też więcej emocji.
Dodatkowe SS'y: nie trzeba.

• Dislike 2

_zsip " I nie spowodowałoby to natychmiastowego wzbogacenia się graczy(co jest plusem), gdyż taki kupon na 4 numery kosztowałby 40k a i tak szansa wtedy to 32%, czyli nadal niezbyt dużo." Więc widzisz że nie zarabiałoby się tak szybko, ewentualnie można by podwyższyć cene takiego kuponu do 60k.

• Opiekun Forum
Opiekun

Na nie. Moim zdaniem lepiej jest jako można obstawić tylko jeden numerek ta możliwość obstawiania więcej do mnie nie przemawia zbytnio.

• Superka 2
  • Dislike 1

Jestem na NIE zniszczyłoby to bardzo szybko ekonomie i takie 40k to nic jak wygrasz 200k bo wiąże się z większą nagrodą za wygranie. I w tedy też toplotto nie ma sensu.

Jestem na nie...Rozumiem, że w prawdziwym lotto losujemy sześć cyfr...ale tu jedna wydaje mi się dość wystarczająca przy tym, że lotto nie kosztuje jakoś dużo + można robić kuponiki.

• Dislike 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• 2 tygodnie później...

Jestem na nie
Takie rozwiązanie sprawiłoby, że każde lotto będzie wygrywać  nawet po 20-30  osób (udział bierze X osób i z szansą 32% to 32/100X osób wygrywa). 
Dałoby to możliwość zbyt łatwego wzbogacenia się.
Lotto utraciłoby swój sens, bo przecież cały jego zamysł polega na podjęciu "ryzyka" i szansie na wygranie większej ilości $.

Edytowane przez skaczkus
popisowa ortografia (pisownia "-by") xd

• 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Myślę, iż gracze wystarczająco dobrze to wyjaśnili.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...