Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kilkakrotne wybieranie numeru lotto

Kacperrro15

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): KacperON15
Propozycja dotyczy (tytuł): Kilkakrotne wybieranie numeru lotto.
Opis propozycji: Chodziłoby o to, że wprowadzono by kupony lotto gdzie można by zaznaczać więcej niż 1 numer. Dla przykładu za 12k byłby kupon na 2 numery, za 25k na 3 numery, a za 40k na 4 numery. Byłoby to fajne, gdyż zwiększałoby to szanse na wygraną bo obecnie ta szansa wynosi 1:13 czyli jakieś niecałe 8%, a w przypadku użycia kuponu na 4 numery prawdopodobieństwo wygranej wyniosłoby 32%. I nie spowodowałoby to natychmiastowego wzbogacenia się graczy(co jest plusem), gdyż taki kupon na 4 numery kosztowałby 40k a i tak szansa wtedy to 32%, czyli nadal niezbyt dużo. Urozmaiciłoby to rozgrywkę i byłaby zasada że albo ryzykujesz albo nie, bo teraz ryzyko 5k to jest jest znikome, przez co podczas losowania byłoby też więcej emocji.
Dodatkowe SS'y: nie trzeba.

• Dislike 2

_zsip " I nie spowodowałoby to natychmiastowego wzbogacenia się graczy(co jest plusem), gdyż taki kupon na 4 numery kosztowałby 40k a i tak szansa wtedy to 32%, czyli nadal niezbyt dużo." Więc widzisz że nie zarabiałoby się tak szybko, ewentualnie można by podwyższyć cene takiego kuponu do 60k.

KidMod

Na nie. Moim zdaniem lepiej jest jako można obstawić tylko jeden numerek ta możliwość obstawiania więcej do mnie nie przemawia zbytnio.

• Superka 2
  • Dislike 1

Jestem na NIE zniszczyłoby to bardzo szybko ekonomie i takie 40k to nic jak wygrasz 200k bo wiąże się z większą nagrodą za wygranie. I w tedy też toplotto nie ma sensu.

Jestem na nie...Rozumiem, że w prawdziwym lotto losujemy sześć cyfr...ale tu jedna wydaje mi się dość wystarczająca przy tym, że lotto nie kosztuje jakoś dużo + można robić kuponiki.

• Dislike 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• 2 tygodnie później...

Jestem na nie
Takie rozwiązanie sprawiłoby, że każde lotto będzie wygrywać  nawet po 20-30  osób (udział bierze X osób i z szansą 32% to 32/100X osób wygrywa). 
Dałoby to możliwość zbyt łatwego wzbogacenia się.
Lotto utraciłoby swój sens, bo przecież cały jego zamysł polega na podjęciu "ryzyka" i szansie na wygranie większej ilości $.

Edytowane przez skaczkus
popisowa ortografia (pisownia "-by") xd

• 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Myślę, iż gracze wystarczająco dobrze to wyjaśnili.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...