Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Strefeczek2115

Strefeczek2115

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Strefeczek2115
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: Dzisiaj 22.05.2023
Opis sytuacji:  Dostałem bana za x-ray poniewaz kopalem się pod siebie i trafilem na mineshaft (nie wiem jak to sie pisze ale jakos tak) no i bylem sprawdzany mialem w txt x ray ktorego nie uzywalem + nie dziala  dodatkowo udowodnilem to adminowi ktory mnie sprawdzal tym ze go wlaczylem i nie wiem po co mialbym uzywac x ray kiedy jest tutaj drop z kamienia i tak naprawde nie mozecie mi udowodnic tego ze go uzywalem ale rowniez ja nie moge udowodnic wam ze go nie uzywalem wiec jest tutaj konflikt, wedlug mnie ban jest nie sprawiedliwy mam nadzieje na szybką odpowiedź
Screen bana

image.png

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Witam, zacznijmy może od tego, że bana nie dostałeś za to, że wkopałeś się w ziemię i był tam mineshaft tak jak to napisałeś w odwołaniu. Przed procedurą sprawdzania zapytałem ostatni raz, czy chcesz się może jeszcze do czegoś przyznać, stwierdziłeś, że nie, ponieważ nie używasz żadnych cheat'ow. Oczywiście o owym x-ray'u nic nie wspomniałeś. Po wykryciu tego txt sam się przynałeś, że go używasz (nie wiem, czy specjalnie, czy może przypadkiem). Tak jak mówisz, odpaliłeś tego x-ray'a podczas sprawdzania i okazało się, że jednak działa. Nie rozumiem czemu piszesz tutaj, że nie działa skoro podczas procedury wyraźnie było widać, że bloki ziemi normalnie prześwitują, a np. drzewa były niemalże niewidoczne. Tutaj również wspominasz o tym, że "nie wiem po co miałbym tutaj używać x - ray kiedy jest tutaj drop z kamienia" kiedy właśnie podczas procedury padło takie pytanie wyjaśniłem Ci po co głównie na serwerze używany jest x-ray, dlatego znów nie rozumiem dlaczego nie chcesz po prostu napisać jak było. Pragnę również wspomnieć, że był taki moment, w którym powiedziałem Ci, że x-ray, którego posiadasz jest na wersje 1.17 po czym Ty wspomniałeś, że zazwyczaj grasz na wersji bodajże 1.19.2, ale dziś wyjątkowo zmieniłeś na 1.17. Coś tutaj się nie klei no nie? Znów w jakimś stopniu potwierdziłeś, że txt był używany dziś. Podsumowując, tak jak napisałem wyżej, po wykryciu x-ray'a sam się do niego przyznałeś, również sami mi go pokazałeś podczas procedury, x-ray normalnie działał. Również przekręciłeś kilka zdarzeń nie rozumiem dlaczego. W dodatku po banie wbiłeś z Multikonta, które również są zakazane, zamiast po prostu od razu napisać odwołanie. Mam nadzieję, że mniej więcej wyjaśniłem o co chodzi i kolega zmieni zdanie z tym co przekręcił 😉 

Miłego dnia! 

Edytowane przez Koriks_
  • Superka 1
  • Wow 1

image-13.png

Blokada została wydana prawidłowo - posiadanie niedozwolonych modyfikacji jest zabronione i wyjaśnienia @Koriks_, utwierdzają mnie w przekonaniu, że owego x-ray’a działającego posiadałeś.

• Superka 1

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...