Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

glupek25

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): glupek25
Propozycja dotyczy (tytuł): Kopacz
Opis propozycji: Dodanie pracy kopacza. W dużym skrócie polega ona na wydobywaniu ziemi, piasku i żwiru, za co dostaje się pieniądze i exp. Myślę, że dobre dopełnienie do pracy górnika i drwala.
Dodatkowe SS'y: -

• Idk 1

Propozycja dobra, gdyż faktycznie nie ma żadnej pracy która daje jakąkolwiek korzyść z kopania piasku, żwiru itd, aczkolwiek należy wziąć pod uwagę fakt, że kopanie tych materiałów jest bardzo szybkie i można sporo zarobić na samych materiałach, jednak podobnie jest także w drwalu z dobrą siekierą, a jak wiadomo wynagrodzenia w drwalu są ogromne.

Jestem na TAK

KidMod

Na nie. Jak i inni jestem zdania ,że ekonomia mogłaby się lekko zachwiać i średnio moim zdaniem ma to sens. Jest już wystarczająco prac a dodawanie jeszcze tej byłoby bez sensu.

• 4 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin
W dniu 14.06.2023 o 19:03, Arctos napisał:

pomysł pracy kopacza już był i nawet wstępnie zaakceptowany - temat do zamknięcia.

Wyjasnione.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...