Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie logów dla graczy

Czystek

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): CzystekGaming
Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie logów dla graczy 
Opis propozycji: Logi dla graczy polegały by na dodanie pluginu na (nwm jak to nazwać ale podobne było na kwadratowej masakrze) no i trzeba by było wpisać specjalną komendę która by pokazywała kto zniszczył lub postawił na tej kratce blok. Pomogło by to w systemie kradzieży i łatwiej byłoby to udowodnić, pomogło by to na pewno administracji w pracy.
Dodatkowe SS'y: nie potrzebne

• Superka 1
  • Idk 1

Zwycięzca
Napisano (edytowane)

Można zrobić, że logi będzie sprawdzało się komendą, albo po naciśnięciu ppm na blok który chcemy sprawdzić trzymając wyznaczony do tego przedmiot i dać na to cooldown 5-10 sekund, a przynajmniej na działkach bo tam na pewno ma to sens, na surowcowej nie jestem pewny bo mimo wszystko wywoływanie konfliktów między graczami, kradniecie wieśniaków tak by nikt nie wiedział kto to zrobił itd. jest częścią rozgrywki i nie wiem czy danie tutaj możliwości sprawdzania logów przez zwykłych graczy byłoby dobrą decyzją.

Ale jestem ZA wprowadzeniem w jakiejś formie tej propozycji, tym bardziej, że administracji też by się coś takiego przydało.

Edytowane przez WladcaStopy
Dziwnie mi to brzmiało stylistycznie xD
  • Superka 2

Jestem na TAK, przy wprowadzeniu logów na działkach. Propozycja jest niezwykle praktyczna i ratująca życie przed ewentualną kradzieżą. 

Pozdrawiam serdecznie 

MasalaCzaj 

Edytowane przez MasalaCzaj
  • Superka 1

Szczerze to jestem na nie myślę że ułatwiłoby to rozgrywkę i dowiadywanie się o kradzieżach na własną rękę ale wydaje mi się że nie jest to aż tak potrzebne na tym serwerze.

Formidable
Tu étais formidable, j'étais fort minable
Nous étions formidables

7 godzin temu, mr_bober23 napisał:

Szczerze to jestem na nie myślę że ułatwiłoby to rozgrywkę i dowiadywanie się o kradzieżach na własną rękę ale wydaje mi się że nie jest to aż tak potrzebne na tym serwerze.

Wiesz, tutaj głównie chodzi o dowody bo bardzo często jest tak że zapomnisz zrobić ss i ktoś kto wydaję się zaufany cię okradnie.

11 godzin temu, WladcaStopy napisał:

Można zrobić, że logi będzie sprawdzało się komendą, albo po naciśnięciu ppm na blok który chcemy sprawdzić trzymając wyznaczony do tego przedmiot i dać na to cooldown 5-10 sekund, a przynajmniej na działkach bo tam na pewno ma to sens, na surowcowej nie jestem pewny bo mimo wszystko wywoływanie konfliktów między graczami, kradniecie wieśniaków tak by nikt nie wiedział kto to zrobił itd. jest częścią rozgrywki i nie wiem czy danie tutaj możliwości sprawdzania logów przez zwykłych graczy byłoby dobrą decyzją.

Ale jestem ZA wprowadzeniem w jakiejś formie tej propozycji, tym bardziej, że administracji też by się coś takiego przydało.

Tak, chodzi mi tylko o działki

• Superka 1

• 1 miesiąc później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Póki co nie planujemy wprowadzenia tego typu logów dostępnych dla graczy

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...