Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ulepszenie rzemieśliników (vilagery)

Czystek

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): CzystekGaming
Propozycja dotyczy (tytuł): Ulepszenie Rzemieśliników (vilagery)
Opis propozycji: Jest teraz bardzo dużo skrzynek legendarny lub epickich i tak  naprawdę osadnik rzemieślnik po za kwarcem nic nie daje. Dlatego wnoszę o dodanie do vilagera rzemieślnika magicznych kluczy za np. 32 emeraldy i na to byłoby 5% szans.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej prośby.

Pozdrawiam

CzystekGaming
Dodatkowe SS'y: Niepotrzebne

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Hej, ogólnie propozycja chyba nie ma sensu. W dodatku chciałbym się odnieść do tego co napisał @MasalaCzaj, ekonomia nie jest tak zła z tymi legendarnymi skrzynkami, ponieważ i tak nie trafisz tam tego kilofa 6/3/3, więc jest to coś pokroju starych dawnych magicznych skrzynek. W dodatku cena takich przedmiotów jak np. trojząb, totem czy płomienne różdżki lekko spadła. Pragnę również zauważyć, że nie jest to pierwsza edycja gdzie klucze kosztują 40/50k było już tak nie raz i mi osobiście mi to odpowiada, kto dobrze myśli to na tych kluczach może nieźle się dorobić. Dlatego według mnie ekonomii nie trzeba ratować i akurat nie jest tak źle. Fakt, że skrzynek jest lekko za dużo, ale uważam, że nie zepsuło to aż tak znacznie tej ekonomii. Wracając do propozycji, vilagerzy (jeśli się nie myle) 2 edycje temu specjalnie potracili niektóre przedmioty do wymiany, ponieważ były po prostu zbyt op. Dlatego dodanie kluczy do vilagerow byłoby bez sensu, ponieważ klucze z tych 40/50k, które tak jak wspomniałem mi akurat odpowiada, spadłyby do może 5/6k i to by właśnie zniszczyło ekonomię, kluczy zaczęłoby brakować, szczególnie przy tej ilości skrzynek, którą aktualnie mamy na serwerze. Do odrzucenia. 

Edytowane przez Koriks_
  • Like 1
  • Dislike 2

image-13.png

3 godziny temu, Koriks_ napisał:

Hej, ogólnie propozycja chyba nie ma sensu. W dodatku chciałbym się odnieść do tego co napisał @MasalaCzaj, ekonomia nie jest tak zła z tymi legendarnymi skrzynkami, ponieważ i tak nie trafisz tam tego kilofa 6/3/3, więc jest to coś pokroju starych dawnych magicznych skrzynek. W dodatku cena takich przedmiotów jak np. trojząb, totem czy płomienne różdżki lekko spadła. Pragnę również zauważyć, że nie jest to pierwsza edycja gdzie klucze kosztują 40/50k było już tak nie raz i mi osobiście mi to odpowiada, kto dobrze myśli to na tych kluczach może nieźle się dorobić. Dlatego według mnie ekonomii nie trzeba ratować i akurat nie jest tak źle. Fakt, że skrzynek jest lekko za dużo, ale uważam, że nie zepsuło to aż tak znacznie tej ekonomii. Wracając do propozycji, vilagerzy (jeśli się nie myle) 2 edycje temu specjalnie potracili niektóre przedmioty do wymiany, ponieważ były po prostu zbyt op. Dlatego dodanie kluczy do vilagerow byłoby bez sensu, ponieważ klucze z tych 40/50k, które tak jak wspomniałem mi akurat odpowiada, spadłyby do może 5/6k i to by właśnie zniszczyło ekonomię, kluczy zaczęłoby brakować, szczególnie przy tej ilości skrzynek, którą aktualnie mamy na serwerze. Do odrzucenia. 

Wiesz niby masz racja że mogło by być to zbyt op, ale niektórzy nie chcą wydawać 50k na klucz ponieważ mają np.: 1 godzinę dziennie na granie i chcą te pieniądze które przez ten czas zarobią wydać na lepszą działkę i nie chcą siedzieć tej godziny tylko w tartaku. Może z tymi 5 procent przesadziłem ale jakby jakiś 1% szans na to był to już było lepsze.

• Like 1
  • Dislike 1

Zwycięzca

Rozumiem czemu chcecie możliwości uzyskiwania kluczy w taki sposób, ale nie jestem pewny czy jestem za, czy przeciw, jak napisał Koriks to mogłoby zaszkodzić ekonomii, skrzynek jest za dużo, więc to byłoby bardzo duże ułatwienie ... ceny musiałyby być naprawdę duże i płacone używając surowca który nie jest tak łatwy do uzyskania jak szmaragdy, jak już to moim zdaniem bardziej przydałby się wieśniak z kluczem umożliwiającym otwieranie tylko skrzynek epickich bo aktualnie są useless i nikt ogarniający chociaż trochę ekonomię serwera ich nie będzie otwierał (i ewentualnie jeszcze memicznych bo to też moim zdaniem trochę marnowanie klucza) ...

• Like 1

Godzinę temu, WladcaStopy napisał:

Rozumiem czemu chcecie możliwości uzyskiwania kluczy w taki sposób, ale nie jestem pewny czy jestem za, czy przeciw, jak napisał Koriks to mogłoby zaszkodzić ekonomii, skrzynek jest za dużo, więc to byłoby bardzo duże ułatwienie ... ceny musiałyby być naprawdę duże i płacone używając surowca który nie jest tak łatwy do uzyskania jak szmaragdy, jak już to moim zdaniem bardziej przydałby się wieśniak z kluczem umożliwiającym otwieranie tylko skrzynek epickich bo aktualnie są useless i nikt ogarniający chociaż trochę ekonomię serwera ich nie będzie otwierał (i ewentualnie jeszcze memicznych bo to też moim zdaniem trochę marnowanie klucza) ...

Racja, nikt tych skrzynek nie otwiera. Tylko są żeby mieć na wystawie.

• Like 1

5 godzin temu, WladcaStopy napisał:

Tak ZA uratowaniem epickich skrzyń, których jest teraz od groma i ich cena jest tak niska, że są odrzucane przez graczy. 

• Like 1

KidMod

Jestem na NIE. Kluczyki wtedy straciłyby na wartości tak jak epickie skrzynki i po prostu straciłyby tą jakby swoją rzadkość, można je dropnąć naprawdę w wiele sposobów i dodawanie jeszcze ich do wieśniaków było by nie potrzebne moim zdaniem.

jestem na neutral nie widze potrzeby ratowania ekonomii jesli chodzi o klucze ale jesli zostanie dodane to rowniez bedzie spoko 

Formidable
Tu étais formidable, j'étais fort minable
Nous étions formidables

• 5 tygodni później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Być może zmodyfikujemy handel z wieśniakami, jednak nie będzie możliwości zdobywania kluczy za pomocą wieśniaków.

• Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...