Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

gosimaci982

gosimaci852

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...gosimaci982
Nick Administratora, który banował: ...daxim
Kiedy to się stało?: ...03.05.2023
Opis sytuacji: ...zbanowali mnie za mk 35+ nie rozumiem jak ja nie mam zadnych kont ja stworzylem sobie konto dzis i zaczelem gre w mc i dostlaem bana ja nie wiem o co chodzi
Screen bana: ...obraz_2023-05-03_160921842.thumb.png.bd7a884ebbea35bfa0d880711b4a7f52.png

Teraz, gosimaci852 napisał:

Nick zbanowanego: ...gosimaci982
Nick Administratora, który banował: ...daxim
Kiedy to się stało?: ...03.05.2023
Opis sytuacji: ...zbanowali mnie za mk 35+ nie rozumiem jak ja nie mam zadnych kont ja stworzylem sobie konto dzis i zaczelem gre w mc i dostlaem bana ja nie wiem o co chodzi
Screen bana: ...obraz_2023-05-03_160921842.thumb.png.bd7a884ebbea35bfa0d880711b4a7f52.png

odrazu widac ze administracja nie wie co robi....

Jeśli grasz z rodzeństwem na serwerze to musicie się zgłosić do SModeratora+, najlepiej na TeamSpeak3 (ts.realcraft.pl) lub na Discordzie (discord.gg/realcraft).

Dodatkowo przypominam, że tworzenie więcej niż jednego konta jest zabronione i o to chodzi w powodzie blokady. To co opisujesz zapewne nie ma nic wspólnego z całą sytuacją.

Wiemy, co robimy. Przynajmniej w większości przypadków 😅

DP3Woc2.png

Godzinę temu, berkowskyy napisał:

Jeśli grasz z rodzeństwem na serwerze to musicie się zgłosić do SModeratora+, najlepiej na TeamSpeak3 (ts.realcraft.pl) lub na Discordzie (discord.gg/realcraft).

Dodatkowo przypominam, że tworzenie więcej niż jednego konta jest zabronione i o to chodzi w powodzie blokady. To co opisujesz zapewne nie ma nic wspólnego z całą sytuacją.

Wiemy, co robimy. Przynajmniej w większości przypadków 😅

jestem juz na team speaku co robic?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...