Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Asysty
Opis propozycji: Proponuję wprowadzenie asyst za zabójstwa w pvp. Każdy gracz, który uszkodziłby jakiegoś gracza i ten by potem dedł, dostawałby zależnie od obrażeń dodatkowe punkty pvp za asysty. Jednak główny kill by przypadał osobie zadającej ostatni cios. Oczywiście na czacie w drugiej linijce pod standardową wiadomością o zabiciu by pisało: Asystujący: i tu byłyby podane nicki, wraz z tym ile zadali serc obrażeń i ile punktów dostają. Takie rozwiązanie widziałem lata temu na jakimś serverze i było bardzo przydatne. 
Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 1

Myślę że na tak. Fajne gdyby taka rzecz została wprowadzona na serwer.

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

• Admin Forum
Admin Forum

Jeśli osoba asystująca zabójstwo nie będzie zmniejszać ani zwiększać liczby punktów, które lecą tak jak leciały dotychczas to jestem za zaakceptowaniem . Brzmi to ciekawe, a chciałbym zobaczyć jakby to się sprawdziło w praktyce. 

Edytowane przez Koriks_

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...