Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmieńcie wersje na 1.19.4

RdzaweBonio
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Zwycięzca

Nie zastosowałeś wzoru dla propozycji, jeżeli składasz propozycję musisz napisać ją według odpowiedniego wzoru

Oprócz tego nie mam pojęcia o co Ci chodzi, wersję serwera? PvP? Jeżeli chcesz napisać jakąś propozycję wyraźnie rozpisz o co dokładnie Ci chodzi i co chcesz zmienić. 

• XD 2

Hej!

Serwer cały czas jest przystosowywany do nowszych wersji, w momencie, gdy ujrzały światło dzienne, aczkolwiek nie jest to zwykłe "pstryknięcie palcem", aby w jedną chwilę dostosować go do potrzeb i nowości z nowszego wydania Minecrafta. Podporządkowywanie go pod wszystkie dodane funkcje, mechaniki, skrypty, poprawki, patche itd. zajmuje trochę czasu. Cierpliwość jeść cnotą, na pewno doczekasz się w niedługim czasie, aby móc wtedy wejść na 1.19.4. 

Pozdrawiam,

~ Lezz.

Na NIE.

Edytowane przez Lezz
Literówka
  • Like 1

Nie wiadomo o jaką wersję chodzi. Na nie.

Pozdrawiam

Milenka.

• Skull 1

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

Nadal nie rozumiem o jaką wersje chodzi + w opisie sytuacji nie ma opisu tylko jest tytuł.

Tak samo w propozycji.

Połączono posty //aversh

• XD 1

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Serwer w miarę bieżąco jest dostosowywany pod najnowsze wersje. Od nowej edycji gracze będą mogli logować się z wersji 1.19.4

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została zaakceptowana!

Propozycja przeszła pozytywnie etap weryfikacji i zostanie wprowadzona na serwer.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...