Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kotek135

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kotek135

Nick administratora, który zbanował: KrychaMieczXD

Długość bana: Nie pisze na kiedy

Kiedy to się stało?: 14.04.2023r. wieczorem o 20.00

Opis sytuacji: Kiedy chciałam skończyć grać na komputerze chciałam coś jeszcze sprawdzić na waszym serwerze i zostałam zbanowana i pisze tam powód bana to: MK+5 zostałam zbanowana na Minecraftcie

Screen Bana: https://imgur.com/a/NxjtEXM

Nie wiem dlaczego ale jak chce wejść na ten link musze najpierw pójść na stronę imgur.com i potem tam wpisać link wrazie czego jak chcecie to skopiować to skopiujcie wejdźcie na stronę imgura i tak dopiero wklejcie ten link mam nadzieję że wszystko będzie dobrze wytłumaczone przeze mnie. ;D 

Na twoim ip jest zarejestrowane +5 kont więc jeśli to ktoś z rodziny i z tobą gra to zgłoś współdzielenie w odpowiednim dziale (

a jak nie to zgłoś się na ts lub dc do admina i dowiedz się więcej na temat tej sytuacji.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Spokojnie, nawet lepiej jak na imgura wrzuciłaś 😉

MK +5 znaczy, że prawdopodobnie posiadasz więcej niż 5 kont na serwerze, bądź ktoś z Twojej rodziny gra. Musisz wpisać się we współdzielenie (o ile gracz z rodzeństwem/rodziną), jeśli nie to musisz zaczekać na wypowiedź @KrychaMieczXD

Link do współdzielenia

• Superka 1

DP3Woc2.png

Otrzymałaś Blokadę na IP za więcej niż 5 kont* pod jednym takowym adresem. Jeśli grasz z kimś z rodziny lub przyjacielem na tym samym komputerze/adresie IP zgłoś to tu:

https://forum.realcraft.pl/forum/5-współdzielenie-ipzmiana-nicku/

*Każde zarejestrowane konto na tym samym IP, które nie zostało zgłoszone w ww. dziale jest traktowane jako MultiKonto, które jest banowane permanentnie** (do końca edycji), a jeśli posiadasz ich więcej niż 5, dostaniesz taką blokadę, jak teraz.

**Odstępstwem od tego jest sytuacja, gdy MK posiada więcej przegranych godzin niż główne konto (zarejestrowane jako pierwsze), wtedy banowane są wszystkie oprócz tego z największą ilością czasu gry. Oczywiście tu nadal ma zastosowanie reguła dotycząca 5+ kont.

Blokada wydana prawidłowo, posiadasz ponad 5 kont na IP. Jeżeli grasz z kimś z rodziny na jednym IP zgłoś to w innym dziale Współdzielenia IP lub wejdź na TS3/Discord w celu weryfikacji.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...