Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xMr0wka

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... xMr0wka / Mr0wka#6301
Nick Administratora, który banował: ... KrychaMieczXD
Kiedy to się stało?: ... w styczniu/lutym tego roku
Opis sytuacji: ... Na dc bana dostalem bo tam pisalem takie rzceczy typu ze bede zakladal multikonta caly czas itp lecz nie pamitam za co kąkretnie nie przyszlo mi powiadomienie o banie jakis administrator wyslal mi ss bana bo go poprosilem ale juz nie pamitam ktory a w mc za to ze pierw zdobylem nielegalnie shulkera z glowami administracji i potem zalozylem mk do ktorego nie chcialem sie przyznac (jedynie czemu nie chcialem sie przyznac moge powiedziec bo mialem 74k pkt questowych wbite w 2 dni i szkoda mi ich bylo stracic) wiem ze zle robilem ale dajcie ostatnią szanse i apeluje o un bana na dc oraz un bana w minecraft na nową edycję bo widzę że edycja powoli dobiega konca bo end zostal otwarty 

Screen bana: ... mam tylko ss bana w mc a z dc nie mam  image.thumb.png.68214ba3a34821b4015e66d22cdd47f9.png

• Dislike 1
  • Haha 4
  • Mrozi 1
  • Bleh 1

Widzę, że ładnie nabroiłeś na dc i serwerze MC, a z tego, co widziałem na Twoim profilu na forum, to już jedno Twoje odwołanie zostało stanowczo odrzucone (link wyżej), a po wypowiedzi użytkownika@KrychaMieczXD stwierdzam, że ciężki z Ciebie przypadek, więc jestem za ponownym odrzuceniem

• Like 1

1327915121-U74000.jpg

Odwołanie odrzucam.

Blokady tego typu nie przechodzą na nową edycje, więc automatycznie będzie ona ściągnięta. W odwołaniu opisałeś za co otrzymałeś blokadę, a o tym doskonale wiemy - zabrakło w nim np. skruchy, przeprosin, zapewnień poprawy...

Blokada wydana prawidłowo - zapraszamy na nową edycję z nadzieją na brak takich wybryków.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...