Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MetSey1

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MetSey1
Nick Administratora, który banował: Tadzio_
Długość bana: 4 dni 8 godz
Kiedy to się stało?: 08.04..2023
Opis sytuacji: Chciałbym prosić o odwołanie bana ponieważ bez umyślnie używałem x-reya który i tak mi się nie przydał. Postanowiłem usunąć go z moich folderów minecraft i do końca gry na serverze nie używać żadnych wspomagaczy i innych oszustw. Bardzo bym prosił o odwołanie bana bo naprawde lubie grać na tym serverze. Z góry bym dziękował 
Screen bana

Bez tytułu 21376.png

Hej!
Niestety cheaty to cheaty, a kara została i tak maksymalnie skrócona, ponieważ się przyznałeś do ich używania. Odczekaj karę i wracaj do gry za te 4 dni!

Na NIE.

• Superka 2

2 godziny temu, Lezz napisał:

Hej!
Niestety cheaty to cheaty, a kara została i tak maksymalnie skrócona, ponieważ się przyznałeś do ich używania. Odczekaj karę i wracaj do gry za te 4 dni!

Na NIE.

oki

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic. //aversh

Edytowane przez aversh

Świadomie używałeś cheatów, usunięcie ich i skrucha nie spowoduje usunięcie bana. I tak masz dobrze, bo się przyznałeś i kara została maksymalnie skrócona.

Na nie

xQH.gif.68353e29cafb9014fdd2e8f2492f980f.gif

Złamałeś regulamin, więc dostałeś i karę. Ponadto sam się przyznałeś do czitowania, więc nie ma tu żadnej mowy o odbanowaniu. Ciesz się, że taka krótka jest a nie dłuższa. 

Ban wydany słusznie. Cziterom mówimy zdecydowane NIE!

Jestem na nie.

KidMod

Złamałeś regulamin i to czy zamierzasz już więcej tego nie robić i okazać skruchę jest nie istotne. Dobrze ,że chociaż sam się przyznałeś za co dostałeś mniejszą karę. Wrócisz do gry jak skończy Ci się kara i więcej nie popełniaj tego błędu. 

Jestem na NIE.

Edytowane przez _Minta

Zacznijmy od tego, że blokada została wydana słusznie. Oszukiwanie na serwerze jest surowo zabronione, jednak za pierwszym przyznaniem otrzymuje się krótszą karę i nie zostajesz pozbawiony działki i połowy stanu konta. Są to bardzo korzystne warunki dla Gracza, który mimo wszystko oszukiwał. Cieszę się, że usunąłeś już X-Raya i zobowiązałeś się do grania na czysto - choć powinieneś tak robić od początku. 

Po krótkiej rozmowie z @Tadzio_ podtrzymuje zdanie Graczy wyżej i kara zostaje.

• Superka 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...