Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

GG_Pablo

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: GG_Pablo , Kriss
Nick Administratora, który banował: Jipsyy
Kiedy to się stało?: 04.04.2023
Opis sytuacji:Piszę w sprawie bana na koncie GG_Pablo konto na którym dostałem bana na 1 dzień próbowałem sie zalogować na inne konto też dostałkem bana wiem głópota i na koncie GG_Pablo ban został wydłóżony do 7 dni. Mój brat dziś niewiedząc wszedł na swoje konto Kriss i też dostał bana prosił bym o odbanowanie jednego konta Kriss i skrócenie kary na koncie GG_Pablo nie chciałem omijać bana tylko nie wiedziałem ze nie mogę też grać na innym koncie a mój brat tym bardziej. i chciałbym zgłosić że na tym adresie ip gra więcej osób niż jedna

minecraft.png

"Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania", polecam jednak przeczytać owy regulamin, żeby w przyszłości nie popełniać głupich błędów, a jeśli chodzi o współdzielenie IP, musisz zgłosić to w przeznaczonym do tego dziale https://forum.realcraft.pl/forum/5-współdzielenie-ipzmiana-nicku/

I poczekać na weryfikację, a jeśli chodzi o samą blokadę, to na ten moment jestem neutralny. 

1327915121-U74000.jpg

Tak jak Arczi napisał wyżej, nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania -> wchodząc na serwer automatycznie akceptujesz regulamin. Nawet na /warp regulamin jest podpunkt o multikontach, także z zapoznaniem się nie ma większego problemu.

Zważając na to, że nie byłeś wcześniej karany za oszustwa/omijanie blokad Twoja blokada zostanie skrócona do 1 dnia.  Po zdjęciu blokady zgłoś współdzielenie IP na Forum (link masz wyżej) i dopiero po weryfikacji konto kriss zostanie odblokowane.

Następnym razem miej więcej pokory przy wyjaśnianiu spraw i może nie będzie więcej takich sytuacji.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...