Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowy event obrona fortecy

MasalaCzaj

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): MasalaCzaj
Propozycja dotyczy (tytuł): Nowy Event Obrona Fortecy
Opis propozycji: Gracze byliby dzieleni na 2 drużyny. Zadaniem jednych byłoby przechwycenie sztandaru, który byłby charakterystyczny, natomiast druga ekipa miała by za zadanie ochronić sztandar. Można by to też zorganizować w formie turnieju. Jakie byłyby mocne strony tego eventu:

- rozwijanie kompetencji współpracy w drużynie

- nawiązywanie nowych relacji

- szlifowanie umiejętności pvp
Dodatkowe SS'y: Nie trzeba

Edytowane przez MasalaCzaj
  • Superka 2

Ciekawy pomysł, ale taki rodzaj eventu to raczej tylko w formie Turnieju podobnego do niedawno prowadzonego Turnieju Spleef.

Raczej nie ma możliwości zorganizowania tego typu eventu bez większego przygotowania przed -  jako zwykły codzienny event gdzie nieograniczona ilość graczy może brać udział.

Jestem na tak, ale traktuję to jako zajawka pomysłu, który jest do większego przemyślenia i rozbudowania 🙂

Edytowane przez d0mka_
  • Superka 1

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

3 godziny temu, d0mka_ napisał:

Ciekawy pomysł, ale taki rodzaj eventu to raczej tylko w formie Turnieju podobnego do niedawno prowadzonego Turnieju Spleef.

Raczej nie ma możliwości zorganizowania tego typu eventu bez większego przygotowania przed -  jako zwykły codzienny event gdzie nieograniczona ilość graczy może brać udział.

Jestem na tak, ale traktuję to jako zajawka pomysłu, który jest do większego przemyślenia i rozbudowania 🙂

Jeśli moja koncepcja dostanie szansę na pewno, zostanie rozbudowana od A do Z. Na razie starałem się napisać to dość ogólnikowo. 

• Like 1

Jestem na TAK. Niezłe urozmaicenie, a dodatkowo inny typ eventu i integracja graczy zawsze na plus. Po przemyśleniu całej koncepcji można było ją jakoś udoskonalić i uszczegółowić. Tak jak już napisała @d0mka_, to bardziej w ramach Drużynowego Turnieju, na kształt niedawnych zawodów Spleefa, ponieważ uważam, że gdyby miało to być organizowane jako jeden z codziennych eventów, przykładowo już wybór teamów byłby zamieszaniem.

Miłego dnia / wieczoru, 

Lezz

• Superka 1
  • Like 1

3 godziny temu, Lezz napisał:

Jestem na TAK. Niezłe urozmaicenie, a dodatkowo inny typ eventu i integracja graczy zawsze na plus. Po przemyśleniu całej koncepcji można było ją jakoś udoskonalić i uszczegółowić. Tak jak już napisała @d0mka_, to bardziej w ramach Drużynowego Turnieju, na kształt niedawnych zawodów Spleefa, ponieważ uważam, że gdyby miało to być organizowane jako jeden z codziennych eventów, przykładowo już wybór teamów byłby zamieszaniem.

Miłego dnia / wieczoru, 

Lezz

Tak, właśnie mi oto chodzi, by zostało to wprowadzone w formie Turnieju. 

Edytowane przez MasalaCzaj
  • Like 1

Kapitalna sugestia z twojej strony, gracze mogliby nawiązywać nowe relacje, doszkalać się w pvp tak jak wspomniałeś w propozycji. Niestety problemem byłby dobór drużyn ale to wszystko do dopracowania.
Jestem na TAK.

• Superka 1

Jestem na tak. Nie uczestniczę za często w eventach, ale na pewno ten pomysł był by fajny.

• Superka 1

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

KidMod

Takie ala flagi ale w minecraft choć raczej jako jakiś konkurs a nie event. Jestem na TAK.

Edytowane przez _Minta
  • Superka 1

• 11 miesięcy później...

Nie chcemy przedłużać z akceptacją tej propozycji, ponieważ taki event w najbliższych edycjach się nie pojawi. Mamy troszeczkę inny plan co do tego eventu, który wymaga poświęcenia czasowego, jak i przesiedzenia paru godzin nad rozmyślaniami dotyczącymi koncepcji tego eventu. Nie ukrywamy, taki event pojawi się na naszym serwerze, ale nie w bliskiej przyszłości.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...