Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Prouser

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: HP_support
Nick Administratora, który banował: Zabsong
Kiedy to się stało?image.png
Opis sytuacji W ślad za swoim bratem, zacząłem na Discordzie żartować, grożąc zgłoszeniem wiekowym supporta Discorda. Chciałbym podkreślić, że w przeciwieństwie do niego, ja jedynie zacząłem żartować i nie podjąłem żadnych kroków w tym kierunku, czyli nie zgłosiłem nikogo. W tamtej chwili myślałem, że to zabawne, żarty są śmieszne tylko wtedy, gdy obie strony się śmieją, a ta druga strona była raczej przerażona. Przepraszam wszystkich, którzy padli ofiarą mojego zachowania, i zapewniam, że będę pilnował, aby nie doświadczyli już więcej takiego zachowania z mojej strony. Przyznam, że nie spodziewałem się tak surowej kary, jaką jest permanentny ban, ponieważ jak już wcześniej wspomniałem, traktowałem to jako żart i nie miałem zamiaru nikomu przysporzyć przykrości. W pełni rozumiem decyzję i karę, jaką otrzymałem za tę prowokację i szkodzenie serwerowi. Chciałbym zapytać o możliwość zmniejszenia kary permanentnego bana lub całkowitego jej zdjęcia.
Screen banaimage.png

• Like 2
  • Nie ośmieszaj się 2

Rzeczywiście nie powinieneś tak żartować i rozumiem bana od Zabsonga - byl on raczej profilaktyczny, bo było ryzyko kolejnej fali banów od Discorda. Dobrze, że jesteś teraz tego świadom i za to przepraszasz.

Znam Cię tak długo jak i Twojego brata. Wiem, że nie jesteś taki jak on i potrafisz się zachować, raczej nie odwalasz jakichś nieciekawych akcji. Często też przepraszałeś za jego głupie zachowanie.

Nie jestem za całkowitym usunięciem bana, ale jestem na tak dla skrócenia kary.

• Superka 1

xQH.gif.68353e29cafb9014fdd2e8f2492f980f.gif

• HeadAdmin
HeadAdmin

Zastanawiam się czy twoje odwołanie i przyznanie się do winy jest szczere. Patrząc ogólnikowo na to co piszesz na serwerze, raczej można uznać, że twoje przeprosiny są bez żadnego pokrycia a napisane są tylko po to żeby dostać unban.

• Thinking 2

4 godziny temu, oskar napisał:

Zastanawiam się czy twoje odwołanie i przyznanie się do winy jest szczere. Patrząc ogólnikowo na to co piszesz na serwerze, raczej można uznać, że twoje przeprosiny są bez żadnego pokrycia a napisane są tylko po to żeby dostać unban. 

Obawiałem się, że ktoś dojdzie do takiego wniosku, dlatego poczekałem kilka dni zanim napisałem odwołanie. Oczywiście rozumiem wasze wątpliwości co do mojej osoby, ale zapewniam was, że moje odwołanie i przyznanie się do winy są szczere. Dodatkowo, każdy, kto pisze odwołanie, ma nadzieję na otrzymanie unbana lub skrócenie okresu blokady.

Blokada zostaje skrócona do 15.04.23r. - w sumie 3 tygodnie blokady. Mam nadzieje, że taki okres wystarczy i skoro dostrzegasz nieprzyzwoitość i skalę "zartu" oraz jesteś w stanie przeprosić to uznaję je za szczere. 
Nie będziemy przystawać na takie zachowania w Naszej społeczności, więc mam nadzieję, że takie "żarty" zostaną pozostawione na boku i nikt nie będzie musiał być przerażony w przyszłości tak jak to opisujesz w odwołaniu.

Trzymamy za słowo odnośnie Twoich zapewnień, również my zapewniamy, że kolejne takie prowokacje zakończą się poważniej i nie będzie miejsca na kolejne takie decyzje w odwołaniach.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...