Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PvP w netherze

Ernestn2005

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Ernestn2005
Propozycja dotyczy (tytuł): PvP w netherze
Opis propozycji: Witam chciałbym zaproponować nowe urozmaicenie do pvp a dokładnie chodzi o pvp w netherze na zasadzie takiego "eventu" jakim jest  "surowcowa bez pvp" działało by to na zasadzie takiej że w sobote od godz 18 - 19 trwa wyżej wspomniany event  a w tch godzinach mogło by być włączone pvp w netherze. Wiem ze 1h to mało ale w zależności od opini można było by to bardziej dostosować. Nie zapomnijcie napisać własnej opini dzięki. 
dodatkowe SS'y: ...

• Like 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • Skull 1

Jestem na tak . Funkcja była by przydatna, ponieważ jeśli ktoś nabija sobie zabójstwa i pkt pvp a przyjdzie o 18:00 to nie załapię się na nic, wtedy idzie sobie do netheru i tam nabija :D.

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została zaakceptowana!

Propozycja przeszła pozytywnie etap weryfikacji i zostanie wprowadzona na serwer.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...