Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

wewek299
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanegowewek299 
Nick Administratora, który banował: KatyTop
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: 31.03.2023
Opis sytuacjiDzień dobry z tej storny wewek299 chciałbym się odwołać do blokady czasowejna 10 dni za X_RAY (TXT) nałożoną przez -Katytop-. stało sie to 2023.31.03byłem sprawdzamy  kiedy przeglondałem skrzynki na mojej działece Uważam że blokada jest nie słusznie założona ponieważ mod szukał nazwy w plikach gry (ray) i w txt z inego servera SkyBlock był w nazwie tego txt  dopisek (ray) i mod uznał to za oszustwo. próbowałem sie tłumaczyc ale nie poskutkowało. licze na odpowiedz dowidzenia serdecznie. 
Screen bana

Zrzut ekranu 2023-03-31 211335.png

Zrzut ekranu 2023-03-31 213413.png

Edytowane przez aversh

Wzór odwołania od blokady:

Nick zbanowanego: 

Nick Administratora, który banował: 

Długość bana: 

Kiedy to się stało?: 

Opis sytuacji: 

Screen bana: 

Informacje:

➤ Wymagane jest dodanie odpowiednich tagów, tj. ODWOŁANIE lub ODWOŁANIE CHEATY, oraz dotyczącego miejsca, tj. MC, TS3, FORUM,DISCORD.

➤ Format odwołania to TWÓJ NICK.

➤ Nie można odwołać się od Statusu Wyrzucenia i BlackListy.

➤ Pamiętaj, że odwołanie od blokady to nie skarga na Administratora, który wydawał karę. Od tego jest inny dział (kliknij tutaj).

➤ Od jednej blokady można odwołać się tylko raz.

➤ Od blokady za MultiKonto można się odwołać, gdy jesteśmy pewni, że nie współdzielimy z kimś adresu IP. Od tego jest inny dział (kliknij tutaj).

Niezastosowanie się do wzoru i tematu wątku skutkuje nadaniem odpowiedniej kary dla autora wątku. Odwołanie bez wzoru może zostać odrzucone.

Prosiłabym o to, żebyś dał pełnego ss tych logów, ponieważ dalej po przecinku znajdował się txt z x-ray. Faktycznie przeszukiwałam twoje logi wpisując ''ray'', ponieważ tak jest najłatwiej wyszukać txt z x-ray'em, ponieważ plik ten jest czasem różnie zapisywany (x-ray, xray, x_ray). I właśnie tak też znalazłam twojego txt, którego na ss nie pokazałeś. Podczas sprawdzania pokazałam ci że posiadałeś go i teraz próbujesz oszukać innego Admina pokazując niepełne logi.

Tak, więc jestem za odrzuceniem odwołania, ze względu na próbę oszustwa Administracji, podając tylko wycinek logów.

• Superka 1

1511088302_ezgif.com-gif-maker.gif

• Administrator
Admin
24 minuty temu, wewek299 napisał:

Zrzut ekranu 2023-03-31 222940.png

image.png image.png

Ale sprytne usunięcie informacji o x-rayu. (Na pierwym tylko zrobienie ss do przecinka, a na kolejnym ss usunięty przecinek oraz informacja o x-rayu) 

Również na ss który wstawiłeś widać ostatnia linijkę na dole (zaznaczone strzałką niżej):
"[OptiFine] ... file/SkyBlockray1.51_S1S3S4_1.zip, file/Xray_Ultimate_1.19_v4.2.2.zip
image.png

Proponuje, abyś następnym razem od razu się przyznał zamiast oszukiwać administrację. 
Odwołanie odrzucam.

• Superka 5

image.png

• Administrator
Admin
54lL87y.gif

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...