Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Spawner w skrzynkach

Pldoge

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): PLdoge
Propozycja dotyczy (tytuł): Spawner w skrzynce
Opis propozycji: Moja propozycja polega na dodaniu do lootu ze skrzynek (przykładowo legendarnych) Spawnera mobów który można położyć tylko na surowcowej.

Spawner będzie losowany jako dedykowany. Czyt. Będzie miał przypisanego moba w momencie jego wygrania a jego ograniczenia bedą takie same jak reszty spawnerow na surowcowej

Dodatkowe SS'y: ...

• Like 1

Myślę, że to by było zwyczajnie niepotrzebne. Ze spawnerów przy tych ograniczeniach i tak nie ma żadnego pożytku oprócz lootu (nawet główek nie dropią).
Zniesienie tych ograniczeń byłoby z kolei zbyt dużym ułatwieniem (np. Naprawa byłaby zbyt op, farmienie główek też).
To byłby też kolejny obowiązek na głowie administracji i co chwile byłyby zgłoszenia o zniszczeniu spawnerów itd. 
Podsumowując: bardzo trudno byłoby je zbalansować na tyle, by nie ułatwiały w stopniu skrajnym już istniejących systemów i by jednocześnie nie były bezużyteczne.

Jestem na nie.

xQH.gif.68353e29cafb9014fdd2e8f2492f980f.gif

Hej,

Jestem za odrzuceniem Propozycji 

Jak już wcześniej napisałem jestem za odrzuceniem propozycji ponieważ 

trudno było by to zbalansować w taki sposób aby nie były zbyt op

są już ograniczenia na spawnerach (Nie dropią główki i exp) a dodanie takiego systemu z spawnerami przy tych ograniczeniach te spwnery były by bezużyteczne i tak 

image.png.273d0a273566627390ffca6d81b0a73a.png

Z racji ograniczeń jakie są nałożone na spawnery pomysł jest bez sensu.

Jestem na NIE.

byłbym na TAK, jakby było ustawione, że takiego spawnera postawionego przez gracza nie da się zniszczyć i jedynie właściciel mógłby go zniszczyć lub skuć do EQ z pomocą jedwabnego dotyku)

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została zaakceptowana!

Propozycja przeszła pozytywnie etap weryfikacji i zostanie wprowadzona na serwer.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...