Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

DonKitek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... DonKitek
Nick Administratora, który banował: ... d0mka_
Kiedy to się stało?: ... 19:28 26.03
Opis sytuacji: ... stałem sobie i dostałem bana podobno za obrazę mimo że nikogo nie obraziłem zgaduję że chodzi o gościa który chciał żebym polubił jego działkę ale napisałem że mnie to nie obchodzi jeśli za to jest ban to osoba która mnie zbanowała powinna wyjść z domu i zacząć żyć bo nie będę miły dla kogoś kto mi się narzuca a to że napisałem że nie zrobię tego o co mnie prosił BO NIE nie jest obrazą... 
Screen bana: ...image.png.f0aa2891bc2c1fba7d9e8911530553e6.png

• XD 3

Po 1: ban się skończy nim ktoś to ropzatrzy

po 2: obrażanie tudzież prowokacja osoby banującej zazwyczaj nie specjalnie działa jak chcesz uzyskać ub

po 3: nie dostałeś pewnie tego bana bez powodu tylko musiałeś kogoś obrażać

Do odrzucenia.

• Like 1
  • Dislike 1

Don't even try B) 

spacer.png

Po 1: trudno

Po 2: nikogo nie prowokuję ani nie obrażam a stwierdzam fakty to że ktoś poczuł się urażony tylko dlatego że odpowiedziałem "nie" powinien zostać zignorowany przez administrację bo nie złamałem regulaminu 

po 3: dlatego głównie złożyłem wniosek żeby się dowiedzieć o co chodzi ktoś tam ma dostęp do logów czatu i niech sobie poczyta 

• XD 1

Dziwią mnie osoby, próbujące swoich pseudo-sił pisząc odwołania od banów trwających mniej niż możliwie najszybszy sposób rozpatrzenia wniosku, aczkolwiek wypowiem się w tym temacie. 

1. Tak jak kolega Alcatraz96_ wspomniał wyżej, ban ci minął już hen hen dawno, od momentu w którym czytasz to zdanie.

2. Niejednokrotnie spotykałem osoby piszące równoznaczność tego, co ty wymieniłeś w tym odwolaniu, a w rzeczywistości wleciał jakiś wulgaryzm lub prowokacja.

3. Osoba czująca się urażona musiała zgłosić cię, a administracja podjąć decyzję o zablokowaniu cię, zgadzając się z zarzutami/dowodami przedstawionymi przez osobę urażoną - w skrócie: musiałeś coś zawinić.

To tyle.

Życzę miłego dnia/wieczoru.

• Like 1

widzę że i tak nic nie zdziałam więc napiszę tylko to że jakis dzieciak z syndromem płatka śniegu poczuje się urażony bo odpowiedziałem mu "nie i kropka" to muszę dostać bana (i mam gdzieś czy jest to na godzinę minutę czy rok tu chodzi o sam fakt obwiniania mnie) ot wielka administracja GenZ płatki śniegu wszyscy wyjątkowi 

• Przytulas 1
  • Haha 2
  • Thinking 1
  • Mrozi 1
  • XD 2

Śmiem twierdzić, że domka wychodzi z domu i to nawet potwierdzone info!!

Ofc na nie bo ban i tak już minął koledzy wyjaśnili u góry co i jak + ty też masz logi możesz sobie sprawdzić co do kogo napisałeś na czacie albo na msg 🫡

• Superka 1
  • Przytulas 1
  • Wow 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...