Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

DonKitek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... DonKitek
Nick Administratora, który banował: ... d0mka_
Kiedy to się stało?: ... 19:28 26.03
Opis sytuacji: ... stałem sobie i dostałem bana podobno za obrazę mimo że nikogo nie obraziłem zgaduję że chodzi o gościa który chciał żebym polubił jego działkę ale napisałem że mnie to nie obchodzi jeśli za to jest ban to osoba która mnie zbanowała powinna wyjść z domu i zacząć żyć bo nie będę miły dla kogoś kto mi się narzuca a to że napisałem że nie zrobię tego o co mnie prosił BO NIE nie jest obrazą... 
Screen bana: ...image.png.f0aa2891bc2c1fba7d9e8911530553e6.png

• XD 3

Po 1: ban się skończy nim ktoś to ropzatrzy

po 2: obrażanie tudzież prowokacja osoby banującej zazwyczaj nie specjalnie działa jak chcesz uzyskać ub

po 3: nie dostałeś pewnie tego bana bez powodu tylko musiałeś kogoś obrażać

Do odrzucenia.

• Like 1
  • Dislike 1

Don't even try B) 

spacer.png

Po 1: trudno

Po 2: nikogo nie prowokuję ani nie obrażam a stwierdzam fakty to że ktoś poczuł się urażony tylko dlatego że odpowiedziałem "nie" powinien zostać zignorowany przez administrację bo nie złamałem regulaminu 

po 3: dlatego głównie złożyłem wniosek żeby się dowiedzieć o co chodzi ktoś tam ma dostęp do logów czatu i niech sobie poczyta 

• XD 1

Dziwią mnie osoby, próbujące swoich pseudo-sił pisząc odwołania od banów trwających mniej niż możliwie najszybszy sposób rozpatrzenia wniosku, aczkolwiek wypowiem się w tym temacie. 

1. Tak jak kolega Alcatraz96_ wspomniał wyżej, ban ci minął już hen hen dawno, od momentu w którym czytasz to zdanie.

2. Niejednokrotnie spotykałem osoby piszące równoznaczność tego, co ty wymieniłeś w tym odwolaniu, a w rzeczywistości wleciał jakiś wulgaryzm lub prowokacja.

3. Osoba czująca się urażona musiała zgłosić cię, a administracja podjąć decyzję o zablokowaniu cię, zgadzając się z zarzutami/dowodami przedstawionymi przez osobę urażoną - w skrócie: musiałeś coś zawinić.

To tyle.

Życzę miłego dnia/wieczoru.

• Like 1

widzę że i tak nic nie zdziałam więc napiszę tylko to że jakis dzieciak z syndromem płatka śniegu poczuje się urażony bo odpowiedziałem mu "nie i kropka" to muszę dostać bana (i mam gdzieś czy jest to na godzinę minutę czy rok tu chodzi o sam fakt obwiniania mnie) ot wielka administracja GenZ płatki śniegu wszyscy wyjątkowi 

• Przytulas 1
  • Haha 2
  • Thinking 1
  • Mrozi 1
  • XD 2

Śmiem twierdzić, że domka wychodzi z domu i to nawet potwierdzone info!!

Ofc na nie bo ban i tak już minął koledzy wyjaśnili u góry co i jak + ty też masz logi możesz sobie sprawdzić co do kogo napisałeś na czacie albo na msg 🫡

• Superka 1
  • Przytulas 1
  • Wow 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• Administrator
Admin

Blokada już wygasła, więc odwołanie odrzucam.

image.png

• Administrator
Admin
54lL87y.gif

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...