Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

𝖉𝖊𝖆𝖉𝖑𝖎𝖓𝖊#0001

Rahim

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego𝖉𝖊𝖆𝖉𝖑𝖎𝖓𝖊#0001
Nick Administratora, który banował
: Krychamieczxd
Kiedy to się stało?: 23.3.2023
Opis sytuacjiDzisiaj w celu "żartobliwym", po zgłaszałem 2-3 graczy (tórzy są poniżej 16 roku życia i łamią regulamin discorda) i wtedy, ktoś napisał "kto zgłosił cichą", to się przyznałem i dostalem bana. Sam discord napisał, że jeśli spotkasz osobę, która NIE MA powyżej niż 16 lat, to trzeba ją zgłosić i jest tez tam podany link jak oraz wytlumaczone.
Koniec historii

Screen banaNi ma

Edytowane przez aversh
  • Idk 1
  • XD 2

giphy (5).gif

4 godziny temu, Klaun napisał:

Na nie. To nie tak z BL zostało zdjęte tylko dlatego ze dostałeś drugą szansę? A ty dalej robisz syf

Jaki syf? Oni łamią regulamin Discord'a, a ja ich zgłaszam dla Ich bezpieczeństwa.
Ty już się nie wypowiadaj na temat "syfu", bo wyzywasz każdego na discord'zie koleżko.

Tobie zdjeli perm muta i dalej zachowujesz się źle wobec innych graczy.

Połączono posty //aversh

• Like 1
  • XD 2

giphy (5).gif

• HeadAdmin
HeadAdmin
54lL87y.gif

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach kara jest jak najbardziej adekwatna.

Wracaj do gry po jej odbyciu!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...