Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

hot_gajdzik
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za pisanie wątków w złym dziale.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): hot_gajdzik
Propozycja dotyczy (tytuł): server
Opis propozycjiwitam chciałam powiedzieć tyle że przestańcie robić mase tych nowych edycji bo ludzie się starają zbierają żeby np.być w jakiejś topce i tu nagle wchodzą na server i nie mają nic,nie chce być nie miła ale potem nie dziwcie się że mało osób gra na realcraft. Ja bardzo lubię grać u was ale no to nie ma sensu bo gram np. po 10godz na serwie(nie gram teraz wogule ale grałam) i nagle z dnia na dzień wyszystko tracę pomyślcie nad tym aby zatrzymywać itemy graczy itp(jeśli się da) jeśli nie no to poprostu nie róbcie tyle edycji bo nikomu(większości) to nie jest potrzebne jest to moje zdanie i sądzę że też innych graczy więc nie piszcie że co mi dotego jak nie gram ale napewno innym też to przeszkadza.
Dodatkowe ss'y-

• Haha 2
  • XD 1

• Opiekun Forum
Opiekun

Serwer od zawsze był dzielony na edycję. Z każdą edycją wprowadzane są nowości i poprawki, a także wszystko jest resetowane aby każdy graczy, który zaczyna swoją grę na początku edycji miał takie same szanse jak topowi gracze. Po kilku miesiącach, gdzie jest już otwarty nether i end, zaczyna być już po prostu nudno i nie ma powodu aby ciągnąć edycję dalej, przez kolejne kilka miesięcy. Edycję nie są z dnia na dzień, bo są zapowiadane z wyprzedzeniem, a edycja trwa zazwyczaj 4-5 miesięcy, więc wcale nie tak mało.

• Superka 2
  • Like 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Sam rozumiem hot_gajdzik i odnoszę takie same wrażenie, lecz gdyby edycja nie zmieniała się co te 4-5 miesięcy to w końcu każdy by był na wysokim poziomie i nie byłoby sensu dalszego grania.

Wprowadzając nową edycje, każdy kto był nawet na pierwszym miejscu, w trakcje nowej edycji wszyscy mają takie same szanse na rozwinięcie się.

• Superka 1

W wannie popijam se drin, w pokoju robię se dym.

1.png

Otóż jest zgoła odwrotnie. Nowe edycje przyciągają graczy bo wtedy każdy ma szanse na udział rankingach jak i zwyczajnej ekonomii tudzież historii serwera. Gdyby nowe edycje nie były robione w miarę często to core graczy serwera dawno już by wymarło z zwykłego znudzenia, a sam serwer by upadł. 

Jestem na nie.

Don't even try B) 

spacer.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...