Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zapobieganie niszczeniu przedmiotow

Pldoge

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): PLdofe
Propozycja dotyczy (tytuł): Zapobiegania niszczenia przedmiotw
Opis propozycji: Proponuję dodania opcji w ustawieniach która uniemożliwi korzystanie ze między innymi kilofów gdy ich wytrzymałość zejdzie do 1. Unikniemy w ten sposob zagapienia się i zniszczenia kilofów oraz innych narzedzi
Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Również nie powiem ile straciłem na kilofach, bo to grube miliony, jednak myślę, że to cały fenomen kopania i taka opcja nie miałaby sensu, gdyż przez tą opcje cena kilofow mogłaby po prostu spadać, a według mnie aktualnie jest w miarę optymalna. Polecam lunara i (własny) armorstatus włączony, wtedy już nie ma problemu z pękniętymi kilofami 😁 Jestem na Nie

Edytowane przez Koriks_
  • Like 2

image-13.png

Zgadzamy się z kolegą UP, nie ma to sensu już nie chodzi o to że cena kilofa spadnie, tylko o to że będzie coraz łatwiej, śmiem nawet stwierdzić, że za łatwo, gdy już raz zdobędziesz to nie będzie trzeba się o nic martwić, więce jestem na NIE.

Edytowane przez ArcziO

1327915121-U74000.jpg

• 2 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...