Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Usunięcie potrzebny wykonywania ruchu podczas łowienia

Bartek_9753

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Bartek_9753
Propozycja dotyczy (tytuł): Usunięcie potrzeby wykonywania ruchu podczas łowienia
Opis propozycji: Podczas łowienia ryb na pracy rybaka, zazwyczaj stoimy w miejscu i łowimy ryby. Gdy będziemy stać w miejscu przez dłuższy czas, to łowiąc ryby, żeby złapać rybę, musimy wykonać ruch, tak samo jak podczas kopania, musimy wykonać ruch, żeby móc kopać.

Moją propozycja jest, aby usunąć potrzebę ruchu podczas łowienia, gdyż utrudnia to łowienie
Dodatkowe SS'y:

2023-03-21_11.30.02.png

• Dislike 2

W wannie popijam se drin, w pokoju robię se dym.

1.png

• Admin Forum
Admin Forum

Jestem na Nie, nie bez powodu zostało to dodane i chyba nie muszę tłumaczyć czemu to służy 😁

• Superka 1

image-13.png

4 godziny temu, Koriks_ napisał:

Jestem na Nie, nie bez powodu zostało to dodane i chyba nie muszę tłumaczyć czemu to służy 😁

Tak. Afk farmieniu które zostało znerfione w najnowszych patchach

Również jestem na nie. Zostało to znerfione, lecz nie uniemożliwione. Taki ruch zajmuje tylko chwilę, a równie efektywnie możesz stać i poruszać się przed wyświetleniem komunikatu, aby go, że tak powiem, uprzedzić. 

Dodam jeszcze od siebie jedno:

Przecież to nie problem kliknąć WSAD między złowieniami. Najłatwiej na łudeczce jest łowić i co chwilkę o tę 1 kratkę przepływać by nie było komunikatu 🙂

• Superka 1

Takie rzeczy są dodane ze względów bezpieczeństwa. Są gracze, którzy najchętniej znaleźliby każdą lukę w systemie i wykorzystali ją nieuczciwie na swoją korzyść. Usuwanie takich systemów by to tylko ułatwiło.

Jestem na nie.

• Superka 1

xQH.gif.68353e29cafb9014fdd2e8f2492f980f.gif

Tak jak kkrzychu napisał ze jest to zabezpieczenie na afk farme ryb 

Jednak można rozważyć inne zabezpieczenie (Np usuniecie bloku dźwiękowego z rozgrywki który jest potrzebny do zbudowania owej maszyny

Jednak pozostaje pytanie czy nie ma jakiegoś zamiennika dla tego bloku dźwiękowego

Oraz niestety coś trzeba wybrać blok dźwiękowy czy free łapanie

Dość trudny temat i osobiście tez bym połapał bez ciągłego komunikatu o afk, ale też nie chce decydować za graczy.

Bartek 9753 

Jak naprawdę zależy ci na swojej propozycji to polecam poszukać czegoś by to rozwiązać

A ja jestem neutral albo tak jak uda sie znaleść inne zabezpieczenie

image.png.6f8559d2576f656affa05e8e67300cc6.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...