Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Event na Wielkanoc [Easter hunt]

_Zsip

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _Zsip
Propozycja dotyczy (tytuł): Event na Wielkanoc
Opis propozycji: Mógl by być dodany event na Wielkanoc taki [Egg hunt]  . Najlepiej jakos o godzinie 18:00 lub 19:00  chowacie jajka  na spawnie i na /warp s . Jajka na spawnie by mogly być np . 50  i jedna osoba moze miec 1 jajko aby inni tez mieli szanse 
Dodatkowe SS'y: Nie trzeba

• Superka 1
  • Like 1
  • Dislike 1

Kusząca propozycja, aczkolwiek odmienna od sposobu celebrowania innych świąt. Taki event byłby całkiem spoko, ponieważ niemalże zawsze administracja tworzyła tylko nowe kity z unikalnymi przedmiotami, które i tak traciły na wartości. Jestem na tak.

Edytowane przez Lezz
Drobna poprawka

Fajny pomysł, chociaż ja bym go jeszcze urozmaiciła, a mianowicie: na /warp s zespawnować specjalnie oznaczone króliki i kurczaki i gracze łapaliby je do jajek. I w zależności od szczodrości administracji po evencie te jajka wymienić na jakieś nagrody

• Superka 1

dog-disgusted-gif.gif

Coś podobnego było rok temu na wielkanoc, admini chowali jajka w skrzynkach na spawnie, mapie surowcowej i netherze. Minusem było to, że trzeba było mieć dużo jajek na jakieś fajne nagrody. Fajnie by było, gdyby ten event stał się coroczną tradycją na serverze. Co do czasu kiedy się to odbywało, to w nocy były już pierwsze a w niedziele wielkanocna kolejne jajka były, myślę że byłaby to lepsza opcja niż jeden event trwający przez godzinę. Potem gracze mieli parę dni na wymianę jajek na nagrody u jakiegoś administratora (ja wymieniałem je akurat u dziewczyn). A te nagrody za jajka odbierało się na nowej edycji dopiero. 

Jestem na tak.

• Admin Forum
Admin Forum

Tak jak wspomniał eryter, podobny event był rok temu i ogólnie był spoko. Myślę tylko nad jednym minusem czyli nagrody. Wiem, że wiele graczy po poprzednim evencie narzekało, że nagrody były zbyt op i również tak uważam. Jednak wracając do kwestii eventu myślę, że tym razem mogłoby być coś innego, z racji że owy event był roku temu jestem ja Nie, ponieważ sam osobiście przeżył bym coś nowego, świeżego w tę Wielkanoc 🐇🐇

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum
2 godziny temu, _Zsip napisał:

Koriks_ ale nie musza byc op nagrody

Tak jak już napisałem nie chodzi o op nagrody tylko o sam fakt ze owy event miał już miejsce na serwerze rok temu 

image-13.png

Osobiście wg mnie dobrze byłoby przyozdobić spawna na ten okres nawiązując do Świąt Wielkanocy oraz zorganizować tematyczny event np quiz (taki jaki był odnośnie znajomości serwera tylko, że odnoszący się do Wielkanocy). 

Ponadto jeszcze bardziej najbliższe Święta można urozmaicić dodając specjalny kit np główka zajączka lub marchew z autorskim podpisem. 

Edytowane przez MasalaCzaj

• 2 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

Wprowadzone zostaną inne eventy na wielkanoc, z których gracze na pewno będą zadowoleni!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...