Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kaldunmackanoob

blanusia223

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...kaldunmackanoob
Nick Administratora, który banował: ...michociaak
Kiedy to się stało?: ...16.03.2023
Opis sytuacji: ... Cycu_ napisał że da 15000$ za tulipana dałem mu tulipana przelał mi te 15000 i napisał ze mnie zgłosi  i tak o to zostałem zbanowany
Screen bana: ...

334841061_659190475967351_4355776453129084588_n.jpg

• Mrozi 1
  • XD 1

Gracz o nicku Cycek_ chciał kupić różowy tulipan z nazwą specjalną [z dnia kobiet] - natomiast Ty sprzedałeś mu zwykłego tulipana.

Dokładnie chodziło o taki item:

image.png

Doszło tutaj do Oszustwa podczas handlu - administrator prosił przed nałożeniem blokady o polubowne zakończenie sprawy poprzez oddanie pieniędzy oszukanemu. Nie zgodziłeś się, więc @michociaak nałożył blokadę.

Tutaj wiadomość od @Internet:

18:22:14.469 [System] [CHAT] [SVip] Cycek_: [Różowy tulipan Nazw. dodatk: "§D§F§BW§D§A§F§Bs§D§F§Bz§D§F§By§D§A§F§F§Bs§D§C§F§Bt§D§E§C§F§Bk§E§F§Bi§E§A§F§Be§E§F§Bg§E§F§Bo §E§F§F§Cn§E§B§F§Ca§E§D§D§F§Cj§E§F§A§F§Cl§F§A§B§F§Ce§F§B§F§Cp§F§B§F§Cs§F§B§F§F§Cz§F§C§F§Ce§F§B§C§D§F§Cg§F§D§D§F§Co" x1] Kupie dam 15k

• Superka 2

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...