Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowa edycja.

wkrrch

Wyróżnione odpowiedzi

Mi też się to dosyć nie podoba, lecz gdyby edycja miała trwać dłużej to nie ma co się ociągać i pora wprowadzić nowości co te 4-5 miesięcy.

Osobiście rozwinąłem się w parę tygodni od początku grania, a jeśli chodzi o przedłużanie czasu edycji to myślę że jest to zbędne.

Cats Reaction GIF

Edytowane przez Bartek_9753
Dodatkowa zawartość tekstu

W wannie popijam se drin, w pokoju robię se dym.

1.png

4-5 miesięcy to idealny czas na edycję. Nawet przy graniu 2h dziennie jesteś w stanie dobrze zarobić (polecam kopanie i sprzedaż na /skup, ponieważ dla większości nowych graczy budżet jest sporym problemem) i rozwinąć się o tyle, aby np. stworzyć dobrze funkcjonujący sklep na działce.

Gdyż po tych 4-5 miesiącach majority graczy osiąga już wszystko co się da. I żeby granie na serwerze miało dalej sens dochodzi do resetu wszystkiego przez co gracze mają powiew świeżości.

Don't even try B) 

spacer.png

• 4 tygodnie później...
  • Opiekun Forum
Opiekun

Temat został zamknięty przez Administrację!

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...