Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

J4cobs__

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: J4cobs__
Nick Administratora, który banował: michociaak
Kiedy to się stało?21:02.2023
Opis sytuacji: Ogólnie była sytuacja gdzie był już wieczór godzina jakoś 23/24 po czym śmieszkowaliśmy sobie na discordzie z chłopakami, wtedy wpadłem na bardzo głupii pomysł z reklamowaniem vw ziomka i pomyślałem że śmiesznie będzie jak napiszę że +10% więcej pieniędzy jak w sklepie po czym dowiedziałem się że to jest nie zgodne z regulaminem i od razu zaprzestałem temu karygodnemu czynowi aby dłużej nie łamać regulaminu tego jakże pięknego serwera freebuild Realcraft, po czym na następny dzień Zabsong powiedział mi że takie coś jest karane i mogę dostać za to bana. Następnie wieczorem ok. godziny 22:30 zostałem zbanowany pomimo że jakże tego karygodnego czynu więcej nie popełniłem. Dziekuję, miłego wieczoru. 
Screen banaimage.thumb.png.683e01e726c230b0d562704d339ddaee.png

• Superka 1
  • Like 1
  • Dislike 1

Hej! jestem za skróceniem blokady. Zrobiłeś to tylko raz co według mnie nie zasługiwało na karę  36h bana. Po za tym, przeprosiłeś i wyraziłeś skruchę.

jeżeli wiedziałeś, że zlamales regulamin mogles napisać później, że nie jest to te 10% więcej, lecz to taki mały szczegół. 

Pozdrawiam, życzę miłego dnia lub nocy.

• Superka 2

• Administrator
Admin

Z racji, że nie posiadasz już blokady na serwerze, to odwołanie akceptuje.

image.png

• Administrator
Admin
uMqzDLw.gif

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...