Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Adi_345

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanegoAdi_345
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Długość bana: ???
Kiedy to się stało?: 16.02.2023
Opis sytuacji: Miałem multikonta z czego był update walentynkowy i dodawałem sobie kasę z innych kont co teraz bardzo żałuję naprawdę przepraszam. Nie byłem świadomy konsekwencji. Proszę o odblokowanie konta. Zależy mi bardzo na tym serwerze. Jeszcze raz przepraszam.
Screen bana
file:///C:/Users/ADRIAN/Desktop/Zrzut ekranu 2023-02-17 213058.png

dwie sprawy
1. Nie widzimy pliku bo wkleiłeś link do swojego dysku i nikt nie ma dostępu do tego
2. w regulaminie pisze że korzystając z serwera akceptujesz regulamin
więc według mnie na nie

Nick zbanowanego: Adi_345
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Kiedy to się stało?: 16.02.2023
Opis sytuacji: Piszę drugi raz ponieważ nie dałem ss.Dodawałem sobie pieniądze z innych kont z okazji walentynek. (update walentnkowy) Bardzo przepraszam nie zdawałem sobie sprawy z konsekwencji i teraz bardzo żauje. Pzrepraszam jeszcze raz. Zależy mi bardzo na tym serwerze.
Screen bana

Zrzut ekranu 2023-02-17 213058.png

Jestem w stanie zaakceptować odwołanie. Pamiętaj, kolejne takie działania będą skutkować permanentną blokadą bez możliwości ponownego odwołania.

Jedynie główne konto zostanie odblokowane z wyczyszczeniem stanu konta do 0$.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...