Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Poprawka zadania dziennego.

Lezz

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _Lezz_
Propozycja dotyczy (tytuł): Poprawienia zadania dziennego.
Opis propozycji: Hej! W zadaniu dziennym "Wykop ...  ..." zauważyłem pewien błąd aczkolwiek błędem w pełni swojego znaczenia nie można nazwać, więc piszę to w tym dziale. Weźmy za przykład zadanie "Wykop 6 miedzi". Mianowicie wykopałem owe sześć sztuk miedzi, ale zadanie pokazywało mniej, ze względu, że miałem 6 razy z kamienia dropnąć jakąś ilość miedzi, a nie wykopać 6 szt. (miałem raz po 2 szt miedzi, raz po 3 szt miedzi i raz po 1 szt - razem było 6 szt, ale w zadaniu miałem 3/6). Proszę, poprawcie to, gdyż niektórych graczy wprowadza to w błąd i muszą dodatkowo kopać. 

Dodatkowe SS'y: -

Jeżeli jest "wykop 6 miedzi" to faktycznie wprowadza w błąd i do poprawy - na TAK

Lecz jeżeli jest "Wykop miedź 6x" (czyli 6 razy) - to nie ma błedu ponieważ musisz wykopać miedź 6 razy bez względu na ilość wykopania za 1 razem. - na NIE

Jak pamiętam to w zadaniach zazwyczaj jest tak napisane jak na obrazku, czyli na końcu napisane x6 lub inna wartosć co oznacza, że trzeba to zrobić w tym przypadku 6 razy a nie 6 sztuk.,

Clipboard01.png

• 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

Zadania dzienne są brane z zadań ogólnych. Skoro tam występuje wykop miedź x100 to i w dziennych tak samo powinno.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...