Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kuba089a
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kuba089a
Nick Administratora, który banował: Marcinek0106
Kiedy to się stało?: 15luty gdzieś w połódnie 
Opis sytuacji: dzień dobry chciałbym bardzo przeprosić za moje zachowanie które było spowodowane moim życiem prywatnym. Zaczęło się od bana za przyznanie się za macro 5dni zastępnie spocjalnie wchodziłem na Multikontach z czego bardzo przepraszam bo nie byłem świadomy tego że czeka mnie bardzo długa kara musiałem 1 dzień zrobić sobie przerwy od wszystkiego i przemyśleć moje dalsze życie bardzo za to przepraszam i chciałbym prosić o unbana lub chociaż skrucenie go bardzo jest mi wstyd za to co zrobiłem przepraszam za zawracanie głowy administracji bo też mają życie codzienne chciałbym ten czas cofnąć ale się nie da proszę bardzo o zlitowanie bo wiem że takich zeczy się nie odpuszcza. Bardzo przepraszam jeszcze raz 
Screen bana: https://imgur.com/a/o79I2ja

Edytowane przez aversh
  • Superka 1

Jestem na nie. Blokada za niedozwolone modyfikacje jest nieskracalna i wydana słusznie, równie dobrze jak za omijanie systemu blokad. Doskonale wiedziałeś, że wchodzenie na MK jest karalne, bo przyznawaleś się do tego w poprzednim odwołaniu. 

Edytowane przez xLezz
Połączenie postów
  • Sad 1

26 minut temu, xLezz napisał:

Jestem na nie. Blokada za niedozwolone modyfikacje jest nieskracalna i wydana słusznie, równie dobrze jak za omijanie systemu blokad. Doskonale wiedziałeś, że wchodzenie na MK jest karalne, bo przyznawaleś się do tego w poprzednim odwołaniu. 

Ostatnie odwołanie było rok temu a na serwerze nie grałem od roku

Nadal liczy się to, że za niedozwolone modyfikacje nie skraca się banów, a za omijanie systemu blokad jest zbanowanie multikont i przedłużenie kary 🤷

I jeszcze zacytuję autora regulaminu - "nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania". 

Połączono posty //aversh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...