Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

komenda /p dostęp /sethome - zmodyfikować

Arctosek

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Arctos
Propozycja dotyczy (tytuł): komenda /p dostęp /sethome
Opis propozycji: Standardowo opcja /sethome na działce jest włączona i jeżeli ktoś jej użyje to może używać /home nawet kiedy się tę komendę wyłączy. 

Propozycja jest taka, aby ustawienie /sethome jako zablokowane automatycznie blokowało możliwość użycia /home przez graczy niedodanych już mających na działce lub najlepiej całkowite usunięcie wszystkich ustawionych /sethome na działce przez osoby niedodane.
Dodatkowe SS'y: ...

• Like 2

30 minut temu, Arctos napisał:

ustawienie /sethome jako zablokowane automatycznie blokowało możliwość użycia /home przez graczy niedodanych już mających na działce

Tutaj się zgodzę, gracze ustawiający home na działce są at some point irytujący. Nie wiem jak wam, ale mi nie chce się wszystkich po kolei blokować, ponieważ nie chcę, aby kompletnie zabrać im dostęp do działki, lecz dostęp do konkretnego miejsca na działce za pośrednictwem /home.

30 minut temu, Arctos napisał:

najlepiej całkowite usunięcie wszystkich ustawionych /sethome na działce przez osoby niedodane

Zgodzę się też tu, bo to ty jesteś właścicielem działki i zastrzegasz sobie prawo do zarządzania swoim "terytorium" i graczami działkę odwiedzającymi.

Reasumując, jestem za wprowadzeniem tej propozycji.

Życzę miłego dnia!

Edytowane przez xLezz
xD
  • Like 1

• 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin
M7kRaFt.gif

Propozycja została wstępnie zaakceptowana!

Propozycja została skierowana bezpośrednio do serwerowego Technika celem weryfikacji możliwości jej implementacji.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• 4 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została zaakceptowana!

Propozycja przeszła pozytywnie etap weryfikacji i zostanie wprowadzona na serwer.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...