Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowa długość Rangi SVIP i VIP

K0tki_

Wyróżnione odpowiedzi

twój Nick: Kotkimrr

Propozycja dotyczy: Nowej długości Rangi SVIP i VIP
opis propozycji: Mamy range SVIP i VIP, SVIP ma normalnie 60 dni + 5 gratis, natomiast VIP trwa 30 dni. A co gdyby ktoś chciał krótszego SVIP lub dłuższego VIP?

No właśnie, moim zdaniem najlepiej było by dodać SVIP o długości VIP trochę tańszego niż  SVIP na 65 i VIP o długości SVIP trochę droższego niż ten VIP na 30 dni.

oczywiście to tylko moje propozycje długości. Pozdrawiam.
Dodatkowe SS'y: nie potrzeba.

• Dislike 1
  • Nie ośmieszaj się 3

jestem na nie , ponieważ kto by kupował vipa na 65 dni jeśli miał by svipa na ten sam okres w takiej samej cenie to samo z svipem na 30 dni  ( tak wiem że tam pisze że za troche wyższą cene ) Myśle że niemiało by to sensu . Najwiecej by stracił na tym właściciel bo by musiał zmniejszyc cene vipa  + według mnie ceny jak narazie są bardzo dobre 

Edytowane przez DeDeT0Ja
  • Superka 1

Jestem na nie

Wydaje mi się, że samo zmienianie tego w sklepie byłoby problematyczne. Poza tym tak jak napisane zostało wyżej, po co VIP na 65dni skoro prawdopodobnie Svip byłby w tej samej cenie. Ewentualnie moim zdaniem lepiej by było aby dało się po prostu regulować długość rangi którą chce się kupić (oczywiście z jakimś limitem). Ale wiem że wymaga to trochę pracy.

pozdrawiam 🙂

• Superka 1

Zastawiałam się wcześniej czy nie napisać wcześniej tego co napisał @BDmati teraz ale uznałam że mogło by to być jeszcze bardziej problematyczne więc napisałam PRZYKŁADOWE daty nowych długości vipów a pierwsze co mi przyszło do głowy to to co napisałam w propozycji

5 godzin temu, Kotkimrr.. napisał:

Zastawiałam się wcześniej czy nie napisać wcześniej tego co napisał @BDmati teraz ale uznałam że mogło by to być jeszcze bardziej problematyczne więc napisałam PRZYKŁADOWE daty nowych długości vipów a pierwsze co mi przyszło do głowy to to co napisałam w propozycji

to po co to pisałes jak wiedziałeśże nie zostanie to zaakceptowane ? xD

• Like 1

Jestem na nie także xd lepiej się opłaca kupić vipa i svipa za taki hajs i na tyle dni a jak ktoś nie chce na tyle dni TO UWAGA można sobie kupić vipa na 2 dni za pkt questowe pozdrawiam

• Superka 2
  • Like 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

Zarówno ceny za rangi, jak i ich czasy są naszym zdaniem odpowiednio zbilansowane.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...