Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nagroda za 1,2,3 miejsce na eventach

bajers_goYT8362 z minecraf
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): bajers_goYT8362
Propozycja dotyczy (tytuł): Nagroda za 1,2,3 miejsce na eventach 
Opis propozycji: Zróbcie nagrodę za 2 miejsce na eventach. Byłem już 3 razy na 2 miejscu i nic nie dostałem NIestety.
Dodatkowe SS'y: ...

Jestem na tak. Każdy gracz z "podium" stara się figurować na określonym miejscu. Za 1, 2 i 3 miejsce powinna być nagroda. Nie musi być super-hiper droga czy cenna. Wystarczy taka, by wynagrodzić wysiłek i zadowolić uczestnika.

• Like 1

• Opiekun Forum
Opiekun

Ale chodzi o nagrody rozdawane na eventach? Bo jeśli tak to zawsze na eventach typu parkour gdzie są możliwe do zajęcia 3 miejsca, za każde miejsce jest nagroda. Tak samo jeśli są organizowane eventy gdzie są rundy np. spleef, w takim przypadku gracz, który wygra rundę dostaje za nią nagrodę.

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Prawdopodobnie chodzi ci o eventy typu spleff, spadany. Gdzie wygrywa tylko 1 osoba. Według mnie jest to bez sensu, też zajmowałem 2 miejsca, Lecz w prawie każdym takim evencie jest 5 rund, więc masz kilka szans na wygraną. + I tak nagrody dla top 3 na takim evencie byłyby słabe, a eventy trwałyby o więcej.

Dlatego jestem za odrzuceniem

Edytowane przez BDmati
  • Sad 1

• 4 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

Nagrody za eventy były i tak znacząco zwiększane, a nagrody pocieszenia mijają się z celem.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...