Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

'! MaTIAX#1616

InuX

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: '! MaTIAX#1616
Nick Administratora, który banował: Koriksss#4978
Opis sytuacji: To jest chyba jakaś kpina, żeby o 02:00 w nocy banować za znajdującego się w bio linka, który prowadzi do serwera o tematyce ROBLOXA.

Screen bana: image.png.26bff90a6483775bd9e3fab91ed0ff0c.png

Edytowane przez InuX

Co jak co, ale regulaminowo to nadal jest reklama. Zresztą miałeś na to 30 minut, aby usunąć odnośnik z bio, a skoro zostałeś zbanowany, to tego nie zrobiłeś. 

9 godzin temu, xLezz napisał:

Co jak co, ale regulaminowo to nadal jest reklama. Zresztą miałeś na to 30 minut, aby usunąć odnośnik z bio, a skoro zostałeś zbanowany, to tego nie zrobiłeś. 

Lmao przez sen miałem miałem to zrobić?

1 minutę temu, InuX napisał:

Lmao przez sen miałem miałem to zrobić?

Nie musiałeś tego umieszczać, a skoro administracja poinformowała cię o tym żebyś takie polecenie wykonał, to musiałeś wcześniej wykazywać jakąś aktywność. 

Jak prawdopodobnie miałeś status "online" to administracja i tak myślała że jesteś rzeczywiście online, więc rozpoczęła wydawać ci ostrzeżenia. 

• Administrator
Admin

Z uwagi na to, że o około 02:00 w nocy zostałeś zbanowany za reklamę celową bez możliwości zmiany tego statusu, to skrócę Twoją blokadę do jednego dnia. Pamiętaj, że jak wrócisz na nasz serwer, to usuń reklamę z "opisu o mnie".

image.png

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że można zmniejszyć dolegliwość kary!

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...