Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wymienianie się punktami

Igorzasty2013

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Igorzasty2013
Propozycja dotyczy (tytuł): Wymienianie się punktami (z /questy)
Opis propozycji: Dzień dobry przychodzę tutaj z propozycją możliwości wymieniania się z innymi graczami punktami zdobytymi pod /questy. Komendą może być na przykład /punkty (nick) (ilość) (cena). Pozdrawiam
Dodatkowe SS'y: brak

• Dislike 1

Ta funkcja wpłynęłaby znacznie na rozgrywkę i ekonomię serwera. Dużo łatwiej jest uzbierać punkty questowe w kilka osób i np. przelać jednej osobie,  niż zbierać je samemu. Szybciej będzie można zdobyć główki witherowego szkieleta, a co za tym idzie - beacon.

Drugi argument z mojej strony jest taki, że punkty questowe nie powinny być traktowane jak jakaś waluta, którą można sobie dowolnie przelewać, a po prostu jako punkty, które zdobywa gracz gdy zrobi dane zadanie (quest) i wzamian za to może sobie odebrać nagrodę.

Zdecydowanie jestem na nie.

• Superka 6
  • Sad 1

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

Popieram wypowiedź @d0mka_

Punkty questowe, nie powinny być niby walutą niby nie, ponieważ sama nazwa wskazuje quest = zadanie a za zadanie nagroda. Było by to nieuczciwe ponieważ można było by komuś dać masę punktów i można było by w taki sposób wzbogacić się bez żadnego wysiłku. 

Jestem zdecydowanie na nie.

• Superka 1
  • Sad 1

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

Dokładnie. Tak jak wyżej napisaliście, nie powinno to być traktowane jako waluta.

Zepsułoby to ekonomię i rozgrywka byłaby zbyt łatwa. Jestem mocno na nie.

• Superka 1
  • Sad 1

• Admin Forum
Admin Forum

Zdecydowanie na nie. Koledzy i koleżanki wyżej podali już powody. Szkoda ekonomii i sama topka byłaby zbyt prosta do wbicia. 

• Sad 1

image-13.png

Oczywiście, że propozycja do odrzucenia już tutaj @d0mka_ wymieniła co i jak, ale ekonomie strasznie, by zniszczyło po drugie punkty questowy to nie żabsy, by się nimi wymieniać.

• Superka 1
  • Sad 1

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

• 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...