Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nagroda za codzienną grę na serwerze.

Lezz

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _Lezz_
Propozycja dotyczy (tytuł): Dodania do gry systemu wynagradzania za codzienną grę na serwerze, proponuję komendę /daily.
Opis propozycji: Hej! Przychodzę z następną propozycją, dotyczącą dodania systemu wynagradzania. Taki pomysł nasunął mi się, gdy myślałem o grach na telefon. Za wejście na taką grę otrzymywało się nagrodę, w postaci np. wirtualnej waluty, do wykorzystania w grze. Jeśli wchodziło się codziennie, nagrody stopniowo ulepszały się i miało się tzw. "daily streak". Myślę, że na serwerze też miło by się to przyjęło. Proponuję stworzenie interfejsu (pod komendą np. /daily), w którym wyświetlałyby się dni jednego miesiąca lub tygodnia. Każdego dnia można byłoby odebrać jakąś nagrodę. Gdy przez 24h nie wejdzie się na serwer, tydzień/miesiąc się resetuje, na takiej samej zasadzie jak dzienne zadania, które już są na serwerze. Gdy ukończy się tydzień lub miesiąc, dostaje się dużą nagrodę. Fajnie by było zobaczyć takowy system w praktyce. W odpowiedziach postaram się jeszcze dodać informacje jakie nagrody byłyby dostępne. Mam nadzieję, że graczom to przypasuje. 

Życzę miłego dnia!
Dodatkowe SS'y: nie potrzeba.

• Admin Forum
Admin Forum

Ogólnie propozycja okej, ale wydaje mi się to zbędne. Mamy na serwerze juz /zadaniadzienne 

I myślę że to wystarczy Neutral 

image-13.png

• 4 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

Od dailystreaków są zadania dzienne. Zastanowimy się nad wydłużeniem czasu wykonywania zadań i zwiększeniem nagród, ale byłaby to jedynie modyfikacja już istniejącego rozwiązania.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...