Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

truflova

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: truflova
Nick Administratora, który banował: Marcinek0106
Kiedy to się stało?: w ciągu ostatnich dni
Opis sytuacji: Dziś chcąc wejść na serwer zauważyłam, że zostałam zbanowana i kompletnie nie wiem za co, nawet nie potrafię rozszyfrować co to oznacza. Nie wiem co więcej mogę napisać, ponieważ jest to mój pierwszy ban w mojej "karierze" gracza MC. Będę wdzięczna za pozytywne rozpatrzenie.
Screen bana

Przechwytywanie.JPG

Cześć,

otrzymałaś blokadę za MK, czyli multikonto - oznacza to, że na Twoim adresie IP widnieją inne konta.

Może to być spowodowane tym, że grasz z kimś z rodziny na serwerze. Jeśli tak jest, musisz się wpisać w listę współdzielenia IP -> kliknij tutaj

Jeżeli nie grasz z nikim na serwerze i nie wiesz kim jest gracz growee2k, musisz pójść na TS3 wyjaśnić sytuację

DP3Woc2.png

Grasz z kimś z rodziny na tym samym internecie? 

W takim przypadku macie takie samo IP i musicie zgłosić to w innym dziale Wspoldzielen IP 

Po akceptacji wniosku konto zostanie odblokowane.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...