Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

siemaeniu123

siemaeniu123
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: siemaeniu123

Nick administratora który zbanował: Marcinek0106

Długość bana: nie wiem gdzie patrzeć

Kiedy to się stało: 06.02.2023

Opis sytuacji: Odpaliłem minecraft próbuje wejść na serwer i wyskakuje komunikat że jestem zbanowany

Screen bana: C:\Users\User\OneDrive\Obrazy\Zrzut ekranu (53).png

Hej! Musisz podać więcej szczegółów. Aby zobaczyć jak długi jest ban, wejdź po prostu na serwer i zrób screena, by umieścić go w punkcie "Screen bana". Najłatwiejszy sposób to naciśnięcie na klawiaturze jednocześnie Win+Shift+S, zaznaczenie części ekranu, którą chcesz zobrazować, kliknięcie w powiadomienie o nowym wycinku i zapisanie pliku. Żeby przesłać go do wiadomości kliknij na dole napis dodaj pliki. Wyedytuj wiadomość tak, by zawierała wszystkie potrzebne informacje i dokładne szczegóły. Na razie jestem na nie, ale gdy pojawią się tutaj brakujące elementy, to po rozpatrzeniu sytuacji jestem skłonny poprzeć zdjęcie lub skrócenie twojej blokady.

Blokada została nadana z racji posiadania więcej niż jednego konta zarejestrowanego na IP.

Jeżeli grasz z kimś na jednym IP musicie zgłosić to w innym dziale na forum - Współdzielenia IP.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...