Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

K0tki_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kotkimrr
Nick Administratora, który banował: @michociaak
Długość bana: tydzień i 3 dni (od wczoraj)
Kiedy to się stało?:  wczoraj około godziny 18-19 (05.02.2023).
Opis sytuacji: Weszłam na discorda a tu wiadomość że mam wejść na serwer i pierwsze co zobaczyłam to miejsce z informacjami o sprawdzaniu. Napisałam że nie mam cheatów ale weszłam na discorda i michociaak kazał mi pobrać AnyDesk. Pobrałam i wyszło, Macro Recorder to cheat gdy nawet nie wiedziałam, że to cheat.

Miałam Macro już od wakacji jak nie dłużej ale go nie używałam bo nie umiałam.Gdybym wiedziała, że to cheat bym się przyznała, naprawdę żałuję i bardzo przepraszam.
Screen bana:(link) https://imgur.com/a/hxnwmkY

• Nie ośmieszaj się 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Cześć, przyznajemy, że był to nasz błąd i ten ban nie powinien zostać nadany. Oczywiście przepraszamy za zaistniałą sytuacje, dostałaś już unbana na serwerze a działka zostanie ci zwrócona, wystarczy, że zgłosisz się do dowolnego Moderatora na serwerze. 

• Superka 2
  • Dislike 1
  • XD 1

• HeadAdmin
HeadAdmin
uMqzDLw.gif

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1
  • XD 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...