Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gość Demonix1love

Wyróżnione odpowiedzi

Gość Demonix1love

Twój nick (z serwera):  Demonix1love
Propozycja dotyczy (tytuł):  ogarnięcie mini mapek
Opis propozycji: 
:przydatne byłoby na forum nazwy dozwolonych minimapek w odpowiednim dziale. Złaszcza że większość minimapek ma jaskinie, moby, graczy.. albo zablkować po prostu pokazywanie się tego.  Kiedy pytałam się na pomocy niektórzy admini pisali że ban leci za minimape  bo nie udowodnią że gra się bez mobów itd inni radzili wyłączyć i bez problemu wtedy.  dlatego uważam że najlepiej byłoby zablokować pokazywanie się zakazanych rzeczy (moby itd) ewentualnie napisanie które konkretnie mini mapki tego nie mają  ponieważ na forum jest tylko ogólnikowo a na pomoc dostaje się od każdego sprzeczne informacje 

#propozyje #mc

PS. napisałam już jeden jako gość ale nie mogłam go zedytować ani usunąć a za szybko napisałam proszę o usunięcie tamtego

• HeadAdmin
HeadAdmin

Dodam jedną, przykładową mapę świata (bez radaru-sama mapa) do listy dozwolonych modyfikacji. Jest ona wystarczająca do przyjemnej rozgrywki (sam z niej korzystam i korzystałem będąc graczem). Jeżeli komuś nie będzie pasować, szukać musi na własną rękę - zasada jest jedna: jeżeli da się na tej modyfikacji widzieć graczy, moby itp to jest ona niedozwolona i za jej posiadanie można dostać bana (nie wystarczy wyłączyć widoczności w opcjach).

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została zaakceptowana!

Propozycja przeszła pozytywnie etap weryfikacji i zostanie wprowadzona na serwer.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...