Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Krzyszard#0174

Krzyszard
Wiadomość dodana przez wikkiaa,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Krzyszard#0174
Nick Administratora, który banował: Michociaak
Opis sytuacjiWysłałem na chacie głównym link do zdjęcia profilowego jednego z użytkowników oznaczając go. Zostało to zupełnie źle odebrane przez rozmówców, w mojej intencji było wspomnienie o śmiesznej sytuacji sprzed paru miesięcy, gdy ten użytkownik, to właśnie zdjęcie, ustawił sobię na profilowe, a inne osoby zrobiły z niego emotkę i zaczęły ją wysyłać.

Rzeczywiście, nie przemyślałem swojej wiadomości. Nie pomyślałem, że ten użytkownik może wstydzić się tego zdjęcia. Przecież tak niedawno ustawiał je na profilowe, które rzecz jasna widzą wszyscy użytkownicy discorda, na wszelkich serwerach, których jest członkiem.

Samo zdjęcie nie ukazuje wprost twarzy tej persony. Fotografia jest w bardzo miernej rozdzielczości. Reasumując, nie wiele można na tym zdjęciu ujrzeć.

Uważam, że sugerując się moją intencją nie zasłużyłem na karę, czego raczej nie oczekuję. Autoportret sam w sobie zbyt wiele nie przedstawia, co też powinno wpłynąć na wymiar sprawiedliwości (który swoją drogą ciężko tak nazwać w wykonaniu moderatora mnie karzącego). Jednak odwołuję się o zmniejszenie długości wymierzonej kary, a jeśli jest to możliwe, to o całkowite zdjęcie blokady.
Screen bana

image.png

Edytowane przez wikkiaa
  • Like 1
  • Dislike 1

Tak, teraz już wiem, że tego sobie nie życzysz. Swoją drogą wydaje mi się to abstrakcją, skoro sam je upubliczniałeś.
Ale to już twoja sprawa co tam na umyśle siedzi.

Ja sobie nie życzę obrażania mnie oraz prosiłbym o poprawne posługiwanie się klawiaturą.
Nie chcę być także oskarżany o tak haniebne czyny jak rasizm, proszę więc także o poprawę w tym kierunku. 

• Like 1

Skoro wysyłałeś to zdjęcie to raczej byłeś świadom, że jest to fotografia konkretnej osoby. Po twoich gifach, które również mi wysłałeś szedłbym raczej w stronę tego, że albo brakuje ci takiej bliskości albo masz jakieś niespełnione fantazje typu czekotubka. Na nie

• Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 1

realcraft forum.png

Owszem, byłem świadomy że na zdjęciu znajduje się konkretna osoba. Swoją drogą przecież to ładnie opisałem, no ale cóż, nie każdy potrafi elegancko czytać ze zrozumieniem. Powtarzając się kolejny raz, jestem świadom błędu, i go więcej nie popełnię. Ostatnio zapytałem jednego z moderatorów o wysyłane na DM wiadomości, wywnioskowałem (a było to dość proste), że mają się one nijak do serwera. Nie rozumiem więc, jaka jest istota przywoływania czegoś odnośnie tej sytuacji. Poza tym, kolejna osoba otwarcie usiłuje mnie obrazić oraz nie uznaje wagi wypowiedzi na forum.

Nie pamiętam dobrze wspominanej "akcji", może rzeczywiście o coś takiego prosiłeś. 
No, przepraszam - zapomniałem, jeśli rzeczywiście prośba miała miejsce. 
Jeśli dalej czujesz się urażony może wyrażę to w bardziej znakomitych słowach:

Przebacz mi za błędy moje,
za cierpiące serce Twoje,
za te nasze chwile złości,
za brak serca i czułości.

Co do "ss'a" 
Tak, nie jest to sytuacja dowodząca jakiemukolwiek rasizmowi, wręcz przeciwnie.
Przecież sam określiłem się jako osoba czarnoskóra, czego nie zrobiłby rasista.
Dowiodłeś jedynie bezsensowi tego oskarżenia.
Zachęcam do zapoznania się z wyrazami, takimi jak "rasizm", tak często używanymi. Chociażby, przed ich napisaniem, by w przyszłości tak bardzo się nie wygłupić.

• XD 1

O spójrz.
Mogę zarzucić ci hipokryzję, pomijając fakt, że administracja powinna się zainteresować twoim rasizmem.
W przeciwieństwie do twoich zarzutów, moje są sensownie udowodnione.
Po raz kolejny serdecznie polecam zastanowić się nad każdą wiadomością dwa razy.

HipokryzjaZbytPewnegoSiebieCwaniaka.png

Edytowane przez Krzyszard

12 godzin temu, Klaun napisał:

Oczywiście jestem na nie, albo skróceniem do minimum 2miesiecy bana.

Podpinam się pod Klauna. Jestem nie za zdjęciem, a za skróceniem do 2 miesiecy (min)

Edytowane przez xLezz
Korekta
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

5 godzin temu, Klaun napisał:

Jeżeli chcesz to zrobić, to idź na kanał "skargi na graczy" może mi zie zdarzyło raz, ale ty robjsz to ciągle, a nawet jesli jie rasizm to jakieś żarty seksistowskie.

Jeżeli chcę zrobić.. co?
To na kanale "skargi na graczy" można zarzucać innym użytkownikom hipokryzję? Poza tym przecież mam bana. 

Znowu nie wiesz co piszesz. Jak to "ciągle", przecież skoro to takie częste to czemu nie byłeś w stanie tak prędko znaleźć jakichś sensownych dowodów?

W dodatku nie przypominam sobie żebym wypisywał jakieś żarty seksistowskie.
Śmiesznym jest fakt, że dyskusja na właściwy temat przeistoczyła się w istny pierdzielnik, polegający na usiłowaniu wmówienia mi przedziwnych sytuacji i obrażenia mojej osoby.

PS. Może to nie wina twoich umiejętności posługiwania się klawiaturą. Po tylu prośbach na które nie zareagowałeś domyślam się, że może to być wina twojego urządzenia. Na pewno dobrym pomysłem byłoby zakupienie nowego modelu. Jeśli potrzebujesz pomocy w wyborze, możesz się do mnie odezwać na komunikatorze. Gdy w moim grafiku pojawi się lekka luka, z pewnością odpiszę.

Godzinę temu, xLezz napisał:

Podpinam się pod Klauna. Jestem nie za zdjęciem, a za skróceniem do 2 miesiecy (min)

Przepraszam bardzo panie xLezz ale kim pan jest? Pierwszy raz cię widzę i nie wydaję mi się żebyś znał sytuacje. Może byś swoją pozycję jakoś uargumentował?

Nieuzasadnione pozycje powinny nie mieć żadnej wagi i w żaden sposób nie wpływać w procesie rozpatrzenia odwołania przed administrację.

• Administrator
Admin

Należy zacząć od tego, że ban był słuszny. Moja ocena będzie pozytywna i blokada zostanie skrócona. Informuję, że jest to ostatni raz, kiedy odwołanie zostaje akceptowane, każde następne zostanie odrzucone obligatoryjnie bez względu na powagę czynu. Dokładnie sprawdziłem, co robiłeś (dostałem dowody w postaci ss) i nie jestem w żadnym stopniu zaskoczony decyzją michociaaka o przyznaniu takiej kary. Od dziś masz 2 tygodnie na refleksje, aby zastanowić nad tym, co zrobiłeś i przemyśl jeszcze raz swoje zachowanie. Otrzymujesz ostatnią szansę.

• Like 1
  • Sad 1
  • XD 1

image.png

• Administrator
Admin
uMqzDLw.gif

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...