Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowy event - TNT Run

Lezz

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _Lezz_
Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie nowego eventu - TNT Run
Opis propozycji: Propozycja dotyczy dodania znanemu większości graczy eventu - TNT Run. Jego cel: Być ostatnią osobą, która zostanie na mapie. Przebieg: Gracze biegają po dużej rozległej mapie (która nie jest po prostu figurą geometryczną lecz jest bazowana na jakiejś konstrukcji), z podłogą wyłożoną piaskiem. Gdy gracz nastąpi na blok - ten znika (w opóźnieniu mniej więcej 0.2 sekundy). Gracz musi kontynuować bieg, by nie spaść i zostać ostatnią osobą, która przeżyła. Nazwa pochodzi od trapa z TNT i piaskiem - gdy nastąpi się na znajdującą się na bloku piasku płytkę, dynamit aktywuje się, grawitacja zaczyna na niego oddziaływać i spada razem z piaskiem i graczem, który na nim stoi. W evencie nie musi być TNT - wystarczy że piasek bedzie znikał za poruszającym się graczem. Gdy ten wpadnie do próżni, chwilę później zostabie przeteleportowany na "trybuny", znajdujące się dookoła miejsca rozgrywki. Event ten ma inny charakter niż te które aktualnie są przeprowadzane na serwerze, ale myślę że będzie to dobrym urozmaiceniem. Po więcej informacji można wejść na serwer, na którym rozgrywają się tego typu zabawy i przyjrzeć się konstrukcji mapy, mechanice itp. Mam nadzieję że coś z tej propozycji będzie i zostanie wprowadzona.

Dodatkowe SS'y: nie trzeba

• Superka 3
  • Like 1

• Admin Forum
Admin Forum

Jestem tego samego zdania co reszta. Super pomysł zdecydowanie na tak. Aktualne eventy są już nam wszystkim bardzo dobrze znane dlatego jak niedawno został dodany event KALAMBURY, który według mnie wzbudził zainteresowanie graczy, to ten też mógłby naprawdę spodobać się graczom. 

image-13.png

• HeadAdmin
HeadAdmin
M7kRaFt.gif

Propozycja została wstępnie zaakceptowana!

Propozycja została skierowana bezpośrednio do serwerowego Technika celem weryfikacji możliwości jej implementacji.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• 4 miesiące później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Wprowadziłem na serwer "dripleaf run", który swoimi zasadami i przebiegiem nie odbiega od TNT runów znanych z innych serwerów, więc uznaję propozycję za wprowadzoną.

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została zaakceptowana!

Propozycja została wprowadzona na serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...