Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

KacperON15

Kacperrro15

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: KacperON15
Nick Administratora, który banował: KatyTop
Kiedy to się stało?: 26.01.23r
Opis sytuacji: Zbanował mnie administrator, co prawda w tytule bana pisze do wyjaśnienia TS3 natomiast nie musiałem wyjaśniać, bo wiem że ban został nadany przez multikonto, dowiedziałem się wchodząc właśnie na moje multikonto o nazwie Mati2137 i tam pisało że MK i był również ban perm, chciałbym prosić o unbana dlatego że przez te kilka dni przemyślałem sytuacje i bardzo żałuje tego że zrobiłem multikonto, jeżeli mnie odbanujecie to mogę obiecać że nigdy nie zrobię już multikonta, a zrobiłem je dlatego żeby móc odbierać co 10 dni 2 lege skrzynie zamiast 1 i chciałem się wzbogacać w ten sposób, teraz wiem że to była głupota i takie oszustwo nie popłaca, bardzo chciałbym móc w pełni uczciwie grać na tym serwerze ale przeszkadza mi ban. Myślę że zasługuję na drugą szansę gdyż wyraziłem skruchę i to była pierwsza i obiecuję że ostatnia taka sytuacja.
Screen bana: Poniżej.obraz_2023-01-31_205748912.thumb.png.951db8f3186d02a1d8214b256c8af563.png

• Dislike 1

Prosisz o ub dla twojego głównego konta czy MK? Trochę się pogubiłem. Jeżeli chodzi o multikonto to nie zostanie odbanowane do końca edycji. Na głównym koncie masz powód Do wyjaśnienia na TS3, więc idź bronić siebie na TeamSpeaku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...