Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

bejmianek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: bejmianek
Nick Administratora, który banował: michociaak
Kiedy to się stało?: 29.01.2023r. po 23:00
Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie na serwerze i nagle jestem przeniesiony do miejsca sprawdzania, po trzech minutach wszedłem na kanał '' Jestem Sprawdzany '' i czekałem na michociaaka na discordzie. Przez ten czas który czekałem na przeniesienie przez michociaaka patrzyłem na czat, na czacie gracz o nicku BartekTooGood sprowokował mnie i pod wpływem emocji napisałem coś nie miłego w jego stronę czego bardzo żałuję, zostałem przez to zbanowany na serwerze za złamanie regulaminu podczas sprawdzania. Zrozumiałem swoje złe zachowanie i bardzo bym prosił o skrócenie kary
Screen banahttps://imgur.com/a/5IDtSIX

• Superka 2
  • Wow 1
  • Thinking 1

Byłem świadkiem jak gracz BartekTooGood sprowokował bejmianka na czacie, zrobił on to pod wpływem emocji jak wspomniał, bycie w miejscu sprawdzania przynosi człowiekowi dużo emocji nawet gdy nie masz niczego niedozwolonego, z bejmiankiem pisałem wiele razy na czacie i jest miłą i zabawną osobą nie wydaje mi się że mógłby on korzystać z niedozwolonych rzeczy.

Podsumowując jestem za gracza bądź skróceniem jego kary. 

• Superka 1
  • Skull 3
  • XD 2

Jesteś już wprawionym graczem (czym sam się często chwalisz na czacie, przy okazji wyzywając niektórych od "randomów" czy "no-name'ów"), więc powinieneś już doskonale znać regulamin, a jednak go złamałeś.

Rozumiem, że sprawdzanie powoduje napływ emocji nawet u osób niewinnych, ale Ty jesteś nieprzyjemny dla innych graczy notorycznie: https://imgur.com/a/UXkTP4T

To też wytłumaczysz "wpływem emocji"? Często namawiasz do stawiania budowli sprzecznych z regulaminem, administracja już Ci zwracała na to uwagę. Obrażasz też innych graczy, bazując na swoim "fame" na serwerze - wspierają Cię w tym często Maajsterek i ZloteJablko_.

Dodatkowo, uczepiłeś się mnie przez to, że polemizowałam z Tobą podczas dyskusji (którą sam wywołałeś) na temat zawodówki , bo zobaczyłeś w podaniu doskona1e, że podążył właśnie tą scieżką kariery i uznałeś, że trzeba trochę poobrażać ludzi.

Tego samego dnia, wieczorem, chciałeś mi wykupić cały lapis ze skrzynki przy enchancie, "bo miałeś 180 level, nie miałeś lapisu i chciałeś sobie poenchantować", podczas gdy 1. miałeś swój enchant (który często reklamujesz), 2. sprawdziłam w Twoim sklepie - miałeś lapis i 3. masz swój własny enchant. Następnie próbowałeś przesunąć narrację w taki sposób, żebym to ja wyszła na tą złą i odradzałeś innym graczom mój sklep. 

Co ciekawe - BartekTooGood sam był sprawdzany jakąś godzinę później i obeszło się bez prowokowania sprawdzającego i bez kwestionowania podstaw tej procedury. Da się? Da się.

Nie było mnie akurat podczas Twojego banowania, ale widziałam, że tuż po nim zaczęła się zmasowana kampania przeciwko michociaakowi, co łamie kolejny punkt regulaminu, ale być może nie miałeś na to bezpośredniego wpływu.

Jestem na nie

Edytowane przez xDeeline
  • Superka 4
  • Like 2
  • Wow 1
  • Nie ośmieszaj się 1

xQH.gif.68353e29cafb9014fdd2e8f2492f980f.gif

Nic dodać nic ująć: plujesz na wszystkich, wyzywasz, prowokujesz i dajesz się sprowokować. Nawet po logach czatu od michociaka było widać, że nie wykazywałeś zbytniego zainteresowania procedurą sprawdzania. Ignorowałeś ją i dalej zajmowałeś się swoimi sprawami. Zdecydowanie nie.

Edytowane przez _Lezz_
  • Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Twoje zachowanie było rzeczywiście nieodpowiedzialne, jak również na granicy dobrego smaku. W przyszłości takie zachowanie z Twojej strony będzie surowo karane. Jeżeli zobaczę jakiekolwiek przytyki w stronę któregokolwiek administratora lub gracza będę skłonny wyjść poza ramy taryfikatora i nadać Ci karę większą niż obowiązujące.

Co do samego odwołania. Wszedłeś na discord niecałe pięć minut po rozpoczęciu procedury sprawdzania a więc w czasie wyznaczonym przez administratora przez co nie może być mowy o braku współpracy z Twojej strony. Jeżeli administrator miał ścinkę, powinien się upewnić przed wydaniem blokady czy nie czekasz na ts/dsc czego nie zrobił, dlatego odwołanie akceptuje. 

• Superka 2
  • Wow 2
  • Nie ośmieszaj się 2
  • Mrozi 1
  • Bleh 3

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin
uMqzDLw.gif

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 2
  • Haha 1
  • Idk 1
  • Nie ośmieszaj się 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...